Uddannelsen varer 3 uger og består af:

• Kurset er intensivt med undervisning alle ugens dage fra kl. 9-15. Det varer tre uger.
  • Det slutter med en Matchmaking event, hvor en række virksomheder og bureauer er inviteret til praktik- & jobspeeddating.
  • Der undervises i bl.a. Google Analytics, SEO, annoncering på sociale medier, e-mail marketing, dataanalyse og opbygning af hjemmesider.
  • Kandidaterne skal tage to certificeringer for at bestå kurset.
  • Undervisningen foregår på dansk.

Hvem kan deltage?

Har du en uddannelse inden for kommunikation, marketing, journalistik og lignende, kan du søge om optagelse. Du kan også have tilsvarende erhvervserfaring inden for online marketing og kommunikation.

Næste forløb starter 29. august 2022. Det hele slutter med et Matchmaking-event. Obligatorisk informationsmøde finder sted 23. august 2022.

Tilmelding til informationsmøde sker på ”Min side” på Jobnet.dk under ”Mine møder” og
derefter ”Book et møde”. Bemærk, at du til infomødet ansøger om en plads på forløbet. Du er
dermed ikke sikret en plads fra start.

Læs mere om forløbet og optagelseskrav her:

Kontakt:

Virksomhedskonsulent Helle Veel Høygaard