Nu har du chancen for at deltage i graduateprogrammet GraduateSMV, hvor en lille eller mellemstor virksomhed kan få tilskud (op til 10.000 kr.) til din ansættelse i 4 måneder.


Inden opstart hos virksomheden vil du have deltaget i kurser, som forbereder dig til konkrete opgaveløsninger hos den virksomhed, du er blevet ansat i. Opgaver kan f.eks. være omlægning til bæredygtighed, digitaliseringsprojekter, styrkelse af driften, omstruktureringer som følge af COVID-19 mv.

Efter de 4 måneder er det hensigten, at du og virksomheden fortsætter samarbejdet, eller at du udnytter din nye erhvervserfaring til at skabe job i en anden virksomhed.

Du kan både selv finde en virksomhed, som kan søge om støtte til din ansættelse, eller du kan blive rekrutteret via programmet. Læs mere på programmets hjemmeside, hvor der både står optagelseskriterier, ansøgningsdatoer m.m. https://graduatesmv.dk/

Programmet er finansieret af Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering og faciliteret af hovedorganisationen Akademikerne.