Her får du mulighed for at arbejde intensivt med din jobsøgning, blandt andet via netværk og uopfordret kontakt til virksomheder med henblik på virksomhedspraktik og/eller løntilskud, kaffemøder, m.m.

Vi tager udgangspunkt i din konkrete situation og dine jobønsker. Undervisningen består af gruppearbejde, som vi faciliterer, og du vil også få korte oplæg om netværk, pitch, praktik etc., som du kan arbejde videre med, når du sidder derhjemme. Du vil i grupperne komme ud og arbejder samt netværke med ligesindede.

Du bliver tilknyttet jobcentrets konsulenter, som vil bruge deres netværk og sparre med dig i din søgen for at bringe dig tættere på job.

Du må forvente hjemmearbejde før og imellem de to workshops, og vi opretter en hotline, som du kan benytte, hvis du får brug for sparring.

Kom i mål med din jobsøgning starter 23. maj 2022 og løber frem til 3. juni 2022. Der er personligt fremmøde hos Jobcenter Aarhus, Værksmestergade 5, 8000 Aarhus C, 4. sal, lokale 4.10 på følgende datoer:

• 23. maj kl. 8:30-10:30
  • 3. juni kl. 12:30-14:30

Husk at medbringe egen computer.

Under forløbet skal du fortsat være tilmeldt jobcenteret, søge jobs og stå til rådighed for arbejdsmarkedet, som du plejer.

Kontakt og tilmelding:

Susanne Hjortshøj Jacobsen