På kurset vil du lære at udvikle og skrive koder, arbejde med basic testning, programmering styles, framework, dictionaries og Pythons avancerede features. Du vil blive undervist i de mest centrale værktøjer og biblioteker, der anvendes af Python.

Uddannelsen varer 6 uger og består af:

• 6 ugers uddannelse med undervisning 5 dage om ugen (digitalt).
  • Målrettet jobsøgning og 1:1 karrieresparring.
  • Tests efter det 4. modul.
  • Kurset foregår på dansk, men kursusmaterialet er både på dansk og engelsk.

Kurset starter 27. februar og slutter 12. april 2023. Der er infomøde 7. februar fra kl. 10-12. Læs mere om hvordan du tilmelder dig i nedenstående flyer:

Hvem kan deltage?

• Det anbefales, at du har dybdegående erfaring i brug af pc, Windows og internet samt har en grundlæggende forståelse for programmering, udvikling eller MathLab.
  • For at deltage i kurset skal du være enten bachelor eller kandidat (IT og naturvidenskabelige fag), og være registreret som ledig dagpengemodtager hos Jobcenter Aarhus.

Kontakt:

Virksomhedskonsulent Ilona Kongsgaard