Leder

Hvis du er ledig fra en stilling med ledelseserfaring, kan du have særlige behov i forhold til din videre karriere. En samtale hos en konsulent med særligt fokus på dig, som er leder, kan være et skridt på vejen til at komme videre. Når du deltager på et af vores forløb for ledere får du personlig sparring, faktuel viden og kendskab til anerkendte redskaber til karriereudvikling.

Genopfind dig selv - Bliv udfordret - Mød andre ledere - Få din lederfaglighed i spil - Bliv del af et faciliteret ledernetværk

Lige nu samarbejder vi med Konsulenthuset Ballisager om et to ugers forløb særligt for med ledererfaring. Læs mere herunder.

Iværksætter og freelancer

Har du iværksætterpotentiale? Hvordan skaber du en bæredygtig forretning? Har du brug for inspiration til innovation og udvikling af den gode ide? Har du brug for hjælp til alt det praktiske ved opstart af egen virksomhed? Hvordan ser dit marked ud? Hvordan sælger du dit produkt eller din ydelse - og til hvilken pris?

Alt dette og meget mere er spørgsmål, der kræver overvejelser, undersøgelser, beslutninger og handlinger på vejen mod selvstændig beskæftigelse.

Accelerator

Som led i vores indsats samarbejder vi med en række eksterne konsulenthuse. Blandt andet samarbejder vi med TalentMatch, som tilbyder iværksætterforløbet Accelerator. Hør mere om forløbet i videoen herunder:

Vil du vide mere

Kontakt Jobcenter Aarhus (se kontaktinformationer ude til højre) og se også vores tilbud til ledere og iværksættere herunder: