Alt efter dit fagområde så tilbyder Jobcenter Aarhus forskellige tilbud om specifik opkvalificering og job- og karriererådgivning. Nedenfor kan du klikke dig ind på den afdeling, du er tilknyttet, og se de faste tilbud og læse mere. Forløbene varer som regel to uger og tager afsæt i dit uddannelsesniveau og/eller dine kvalifikationer fra din erhvervserfaring.

Som tilknyttet en a-kasse under afdelingen for Faglærte og Ufaglærte kan du ansøge om at deltage i nedenstående kurser og forløb. Hvis en af disse fanger din interesse, skal du kontakte jobcenteret for at høre mere om dine muligheder for at blive optaget.

Introduktion til Bæredygtig Omstilling

I forløbet Introduktion til Bæredygtig Omstilling får du hen over to uger kendskab til begrebet "bæredygtighed" i forbindelse med f.eks. miljøkrav og mærkningsordninger. Med baggrund i den viden kan du komme med forslag til og vurdere bæredygtighed i egen praksis og i din jobfunktion på en kommende arbejdsplads. Læs mere i flyeren herunder:

Kunne du tænke dig at blive vagt?

Så kom til informationsmøde hos G4S d. 28/3!

Der er stor efterspørgsel på vagter i Aarhus og omegn. G4S er én af de mange virksomheder, der søger nye medarbejdere til forskellige opgaver.

Derfor har du nu muligheden for at komme til informationsmøde hos G4S for at høre mere om virksomheden, hvad de kan tilbyde dig, samt hvad vagtjobbet indebærer.

Læs mere i flyeren herunder:

Hvis du gerne vil høre mere og tilmeldes informationsmødet, kan du ringe til virksomhedskonsulent Morten Meilstrup tlf. 41856498 eller virksomhedskonsulent Flemming Wodstrup tlf. 24678658 i telefontiden kl. 8-14.

Industrioperatør-forløb

Uddannelsen til industrioperatør giver dig praktisk erfaring med at betjene og vedligeholde produktionsanlæg og maskiner. Du får en grundlæggende viden om at fremstille varer og enheder. Uddannelsen er meget bred og dækker produktion af mange forskellige typer varer. Du lærer at deltage i planlægningen af en produktionsopgave. Du skal være med til at sikre, at både råvarer og arbejdstid bliver udnyttet bedst muligt, og at kvaliteten af de varer, som virksomheden producerer, er høj. Du lærer også om sikkerhed på arbejdspladsen. Desuden lærer du at bruge it og digitale redskaber til dine forskellige opgaver som industrioperatør. Læs mere herunder:

Kender du voksenlærlinge- ordningen?

Hvis du er ufaglært og over 25 år, er det muligt at tage en voksenlærlinge- uddannelse inden for alle erhvervs- uddannelser, som kan styrke dine muligheder for at komme i job. Book en samtale med en jobkonsulent eller ring ind til jobcentret for at høre mere om dine muligheder.

Jobspot - Digital jobsøgningsplatform

Sammen med konsulenthuset Ballisager har du mulighed for at komme på den digitale jobsøgningsplatform Jobspot. Læs mere i flyeren herunder og kontakt din jobkonsulent eller jobcentret, for at høre mere om, hvordan du kan få adgang.

Se også denne præsentation af JobSpot: 

Jobspot - Digital jobsøgningsplatform

Sammen med konsulenthuset Ballisager har du mulighed for at komme på den digitale jobsøgningsplatform Jobspot. Læs mere i flyeren herunder og kontakt din jobkonsulent eller jobcentret, for at høre mere om, hvordan du kan få adgang.

Se også denne præsentation af JobSpot:

 

Integrationsnet has close connections to educational institutions, the Jobcenter and a wide variety of companies, which makes us a great partner in finding suitable matches for diverse qualifications.

We specialize in advising internationals looking for jobs in Denmark.

Integrationsnet