DM & MA var også en del af Derfor er vi med bølgen. I videoen fortæller de om hvorfor de deltog. Dansk Magisterforening (DM) og Magistrenes A-kasse (MA) er en fagforening og a-kasse for dig, som er studerende eller uddannet inden for humaniora, naturvidenskab, samfundsvidenskab, sundhedsvidenskab, it, kommunikation, psykologi og pædagogik. Vi hjælper dig med rådgivning og med at komme godt i gang med dit arbejdsliv. Og så hjælper vi dig også, hvis du på et tidspunkt skulle blive ledig. I DM & MA kender vi vores medlemmer, og vi kender vores medlemmers arbejdsmarked. Netop derfor skal du vælge os!

Her fortæller to af deltagerne på Job BootCamp 2020, hvorfor de deltag i arrangementet.

Kaveh – Derfor deltager jeg

Mød en af deltagerne under JOB BootCamp 2020, der fortæller om hvorfor han deltog.


Laura – Derfor deltager jeg

Mød endnu en af deltagerne under JOB BootCamp 2020, der fortæller om hvorfor hun deltog.

I videoen vil du møde Martabolette, der fortæller om det arrangement hun afholdte under JOB BootCamp 2020.

Martabolette Stecher har selv været jobsøgende adskillige gange i hendes liv, før hun startede op som selvstændig coach – og været optaget af, hvordan hun kunne bringe sine kompetencer, drømme og ønsker til et interessant og meningsfuldt arbejdsliv i spil. I 2001 sagde hun sit gode konsulentjob op for at være nysgerrig og undersøgende på, hvad hun skulle gøre. Hun begik sig ud på en 1000 km. lang pilgrimsvandring, hvor hun fandt ud af, at hun var god til at gå – og kunne gå selv. Siden 2001 har hun coachet jobsøgende dimittender og studerende i hendes virksomhed Martabolette Stecher Inst. med henblik på, at de kan handle på deres karrieremæssige muligheder.

Er du nysgerrig på JOB BootCamp 2020? Så se videoen der er et sammenklip fra ugen, hvor du vil møde flere af deltagerne.

I videoen vil du få svar på hvem Destination Aarhus er og hvordan de kan hjælpe dig i din jobsøgning.

I videoen vil du møde forvaltningschefen i Aarhus kommune, Vibeke Jensen, der fortæller om hvorfor de har valgt at afholde en JOB BootCamp.

En af JOB BootCamp 2020’s tiltag var kampagnen Derfor er vi med, hvor arrangører lavede en kort video eller skrev et opslag om hvorfor de havde valgt at deltage med et arrangement under ugen. I videoen vil du møde Maria Mærsk, der fortæller om sit virtuelle arrangement.

Maria Mærsk er læge og PhD fra Aarhus Universitet, og har siden 2017 arbejdet med selvledelse og følelsesregulering i sin egen virksomhed beliggende på Navitas, Aarhus Havn. Maria er optaget af, hvordan vi som mennesker ved at arbejde med mentale strategier og mental træning, kan lære at håndtere belastninger og stress på en langt mere hensigtsmæssig måde. Maria anvender den betydende mængde af forskning, som efterhånden findes om mindfulness og empati til at hjælpe personer og virksomheder med konkrete redskaber til mindre stress og større arbejd(søgning)sglæde.

I videoen vil du møde Katrine, der er projektleder i Filmby Aarhus. Hun fortæller om, hvordan du kan bruge dit netværk i din jobsøgning.