Det var en koncentreret og intensiv uge med et varieret udbud af foredrag, workshops, webinarer, kaffemøder, og to jobmatchningsevents med konkrete tilbud fra de deltagende virksomheder.

Kort og Godt: Praksisnær og opdateret viden om og inspiration til de mange forskellige elementer og viden, der er til rådighed på vejen fra uddannelse til job.

I alt knap 50 events henover ugen med knap 3.000 tilmeldte deltagere var ugens resultat.

SamskabelsesProjekt

JOB BootCamp 2020 blev gennemført som et konkret samskabelsesprojekt. Samskabelsesprocessen afspejles i den involverende indsats fra de mange aktører og fra en tilknyttet arbejdsgruppe samt metodisk samarbejde med en fokusgruppe af studerende og ledige dimittender. I arbejdsgruppen var der repræsentanter fra Aarhus Universitet, Via University College; Erhvervsakademi Aarhus; Studenterhus Aarhus; Jobcenter Aarhus og projektledelsen fra den eksterne leverandør VisionPilot ApS, som har stået for projektledelse - koordinering, udvikling og implementering.

En indledende workshop med fokusgruppen havde til formål at sikre, at JOB BootCamp-teamet var i øjenhøjde med virkeligheden og kravet til et arrangement med både fokus på og relevans for målgruppen. Eventet Ledighedspanelet er et eksempel på et arrangement, inspireret af fokusgruppen og med involvering af ledige dimittender og studerende.

Nysgerrig på programplanen? Så se med på vores hjemmeside: www.jobbootcamp.dk

Vil du vide mere: Kontakt

Projektmedarbejder Sofie Buur Nielsen, E: nsobu@aarhus.dk  M: 20 69 96 80

Projektleder Hanne Marklund, E: hmar@aarhus.dk  M: 51 57 63 34

Projektmedarbejder Maria Redsted, E: marred@aarhus.dk  M: 20 69 96 79

JOB BootCamp 2020 evalueres gennem Think-Say-Do Book. Pdf'en herunder er interaktiv. Du kan klikke på div. knapper og links, som enten henviser til videoer på YouTube, hjemmesider eller interne sider i rapporten. Der skal bruges Adobe PDF Reader for, at de interaktive elementer virker. Programmet/app kan downloades til din computer og/eller devices. På første side er der en interaktiv ” indholdsfortegnelse”, hvor man kan klikke sig til de forskellige afsnit i rapporten. I bunden af de andre sider er der en ”tilbage til forsiden” knap, så man altid kan gå tilbage og derfra klikke på der, hvor man var før. Når man klikker på et link, kan det godt være den beder om godkendelse. Hvis det er tilfældet, så klik blot ja til det. Rapporten starter med at vise hele sider, så hvis det er svært at læse, så kan du zoome ind.