Kan du tage os med til ukendte naturperler, fortælle passioneret om naturen eller skabe fælles naturoplevelser for og med andre? Planlægger du et arrangement, har gode idéer til digital naturformidling, brænder for at inspirere andre med gode naturoplevelser – eller vil du blot dele dit seneste billede af solopgang med blikstille vand ved Den Permanente?

Fugle ved Egå Engsø, marmelade af slåen fra strandkanten og biodiversitet på Eskelunden. Der er ingen tvivl om, at oplevelserne og eventyret lurer lige om hjørnet. ”Aarhus Deler Naturen” stiller skarpt på naturformidling og vores fælles kærlighed til den aarhusianske natur. Vi inviterer aarhusianere til at dele gode naturoplevelser med hinanden - både online og i byens unikke skove, parker og grønne områder. 

Vil du være med til at dele naturen?

Så brug #AarhusDelerNaturen på både Instagram og Facebook, og vær med til at inspirere andre til, hvordan man kan bruge den aarhusianske natur. Samtidig giver vi mikrofonen til foreninger og frivillige, der skaber naturoplevelser for andre, og deler naturformidling på Facebook-kanalen Natur og Miljø i Aarhus og Instagram-profilen @aarhusdelernaturen. Gå på opdagelse og find inspiration til dit næste natureventyr!

Har du et naturarrangement i kalenderen eller en god idé til spændende naturformidling, så hjælper vi med at sprede budskabet, giver sparring på dine idéer – og du kan også i et begrænset omfang få økonomisk støtte til at dække udgifterne i forbindelse med dit arrangement eller formidlingsaktivitet.

Alle kan være med – både enkeltpersoner, foreninger og større organisationer

Send dine idéer til naturformidling@mtm.aarhus.dk, så tager vi en snak.

Vi glæder os til at følge med i dine aarhusianske natureventyr på #AarhusDelerNaturen!