Fugle ved Egå Engsø, marmelade af slåen fra strandkanten og biodiversitet på Eskelunden. Der er ingen tvivl om, at oplevelserne og eventyret lurer lige om hjørnet i vores unikke skove, parker og grønne områder.

Aarhus Deler Naturen er sat i verden for at inspirere aarhusianerne og samtidig invitere dem til at være med til at dele naturen med hinanden.

Formålet er at samle naturformidlingen ved at skabe en fælles platform, der inspirerer aarhusianerne til oplevelser i naturen. Derfor giver vi mikrofonen til de mange naturformidlere, der hver dag beretter fra de aarhusianske skove og grønne områder. Dem vil man kunne møde på vores Facebook-kanalen ”Natur og Miljø i Aarhus” og Instagram-profilen @aarhusdelernaturen.

Samtidig inviterer vi også aarhusianerne til at dele gode naturoplevelser med hinanden via hashtagget #AarhusDelerNaturen på både Instagram og Facebook.  

Vil du være med til at inspirere andre og give gode oplevelser videre, så håber vi, du vil bruge #AarhusDelerNaturen på både Instagram og Facebook.

Er du på udkig efter inspiration til din næste tur i det grønne, så tag gerne et kig på #AarhusDelerNaturen, og find inspiration fra andre.

Er du en del af en forening, der formidler naturen i Aarhus? Så vil vi meget gerne hjælpe med at understøtte jeres formidling og dele budskabet. Skriv mere om jeres projekt til naturture@aarhus.dk