På grund af overgangen til ny Digital Post kan du ikke sende Digital Post til Aarhus Kommune den 26. - 29. november 2021 (begge dage inklusiv). I denne periode vil du heller ikke modtage Digital Post.

Selvbetjening

Du kan fortsat benytte de fleste af Aarhus Kommunes selvbetjeningsløsninger. Vær dog opmærksom på, at kvittering for gennemført selvbetjeningsforløb kan være forsinket.

Enkelte selvbetjeningsløsninger kan du ikke benytte i nedlukningsperioden. Det vil fremgå, når du logger på løsningen.

Forlængelse af frist

Hvis du har modtaget Digital Post fra Aarhus Kommune, der har svar- eller klagefrist i perioden den 26. – 29. november 2021 (begge dage inklusiv), får du forlænget din frist for at svare med fire dage.

Kontakt Borgerservice

Kontakt Borgerservice på tlf. 8940 2222, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.