Google Workspace for Education (GWfE) er det primære værktøj til produktion, samarbejde og deling i dit barns undervisning.

GWfE har en række kernetjenester, som elever og pædagogiske medarbejdere kan benytte i deres arbejde. Det kan for eksempel være tekstdokumenter, regneark, præsentationer. Det kan også være mere avancerede ting som formularer og hjemmesider.  

Hvad bruger skolen GWfE til?

  • Skolen og eleverne kan benytte GWfE til alment skolearbejde i alle fag, på tværs af årgange og andre arbejdsfællesskaber i forbindelse med undervisningen.
  • Dit barn kan have sine egne dokumenter i GWfE og kan dele dem med eksempelvis lærere og klassekammerater.

Hvad med sikkerheden?

GWfE-miljøet er specifikt sat op til vores skoler i Aarhus Kommune, og Aarhus Kommune ejer alle data i GWfE. De tilhører ikke Google, og andre kunder kan ikke se dem.

Når dit barn er logget ind i GWfE på skolen med sit UNI-Login, viser løsningen hverken annoncer eller reklamer. Google indsamler og anvender heller ikke dit barns data i reklameøjemed.

Dit barns GWfE-konto er til undervisningsbrug, og ikke til privat brug. Når eleverne arbejder med GWfE, har skolen en særlig opgave i at undervise eleverne i at begå sig på internettet, ikke mindst fordi det er et Google produkt, der til forveksling ligner den Google-platform, de fleste af os møder som privatpersoner.

Databehandleraftale med Google

Læs mere om kernetjenesterne i GWfE
Læs mere om GWfE og sikkerhed
Se svar på ofte stillede spørgsmål