Aarhus tilbyder boliggaranti for nye studerende

Aarhus har boliggaranti for nye studerende, der flytter til byen. Det betyder, at du kommer foran i køen og får tilbudt en kollegie- eller ungdomsbolig inden eller kort tid efter studiestart. Garantien gælder for alle nyoptagne på en uddannelse i Aarhus med start i efterårssemesteret. 


Tilmeld dig boliggarantien

Du kan tilmelde dig studieboliggarantien fra 1. februar hos UngdomsboligAarhus. Her opretter du en almindelig boligansøgning og afkrydser feltet "tilmeldes boliggaranti".

Gå til UngdomsboligAarhus
 (åbner i nyt vindue)

Aarhus har boliger for enhver smag

I Aarhus kan du bo, som du vil. Du kan bo i charmerende, gamle lejligheder, spritnye kollegieværelser eller i ungdomsboliger. Du kan bo midt på strøget eller tæt på byens mange skove, strande og parker. Uanset hvor du bor, er det nemt at komme rundt i Aarhus på cykel eller med offentlig transport. Det gør, at du aldrig har langt til studie, venner eller indkøb.


På siderne her kan du finde en ledig bolig i Aarhus:


Gå til Boligdeal.dk 
Gå til kvikbolig.dk
Gå til Prostep.dk

Gå til Boligsurf 

Gå til BoligPortal.dk 

Gå til Findroommate 

Gå til AkutBolig.dk 

Gå til Lejebolig.dk 
Gå til Lejebolig.dk


Har du ikke en bolig inden studiestart? Få en midlertidig studiebolig

Startup Housing er et projekt, hvor nye studerende i Aarhus bliver tilbudt midlertidige studieboliger. Det går ud på, at du som studerende har mulighed for at leje en Startup-bolig på ugebasis fra august til oktober, hvis du ikke har fundet et sted at bo inden studiestart. 

Hvad kræver det?
For at få en midlertidig studiebolig skal du være studerende på en videregående uddannelse i Aarhus. Du skal derfor kunne fremvise enten gyldigt studiekort eller optagelsesbrev.   
 
Læs mere om Startup Housing her (åbner i nyt vindue)

Start din boligsøgning i god tid

I Aarhus er der over 50.000 studerende, og rigtig mange nye studerende flytter hvert år til byen. Det gør Aarhus til en ung og attraktiv studieby, men det sætter også sit præg på boligmarkedet. Det kan være svært at finde plads til alle omkring studiestart. Derfor er det en god idé, at du starter din boligsøgning i god tid. På den måde har du større chance for at få netop den bolig, som du drømmer om.

 

Sikker boligsøgning 

Få gode råd til en sikker boligsøgning på sikkerboligsøgning.dk (åbner i nyt vindue)


Undgå boligsnyd

Få hjælp til at undgå at blive snydt, når du søger bolig på snydboligsnyderne.dk (åbner i nyt vindue)