Mentorordningen bygger på ung-til-ung princippet og er en håndsrækning til unge fra 6.-10. klasse i Aarhus Kommune. Formålet er at styrke elevernes uddannelsesparathed samt støtte i overgangen til ungdomsuddannelse.

SÅDAN BLIVER DU MENTOR

For at blive mentor er det et krav, at du er studerende ved en uddannelsesinstitution i Aarhus, på hovedforløbet på en erhvervsuddannelse eller i mesterlære. Du kan også være i fast job, med tid og overskud til at være mentor ved siden af.

Der rekrutteres og uddannes mentorer to gange årligt. Jobopslaget vil være at finde på aarhus.dk, når der er åben for ansøgninger.

Få mere at vide om mentorordningen her: Ung-til-ung mentorordning

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Anne Cecilie Kjærgaard Rossen, UngiAarhus. Mail: ancek@aarhus.dk. Tlf. 4185 4396.