Åben Fleksibel Rådgivning – Sdr. Allé deler adresse med Frivilligcenter Aarhus. Det gør, at vi bedre kan bygge bro til hinandens tilbud og etablere samarbejde på tværs.

Hvis du er nysgerrig på de frivillige tilbud kan du læse mere herunder.

Følgeven støtter personer, som har en psykisk sårbarhed eller står i en socialt udsat situation og deres muligheder for at indgå i forenings- og fritidsaktiviteter ved at matche dem med frivillige følgevenner, som deler deres fritidsinteresse. Se mere under link

Foreningsvejledere kan hjælpe dig med at finde et fællesskab, der passer til dig og dine interesser. De kender de mange forskellige foreningstilbud i Aarhus og kan hjælpe dig på vej. Se mere under link.

Socialkompasset er en portal, der samler byens mange frivillige, sociale og sundhedsrettede tilbud fra foreninger og kommunen på ét sted.

Portalen henvender sig til flere målgrupper – det kan være både borgere, der søger hjælp og støtte men også pårørende, foreninger eller kommunale medarbejdere og andre fagfolk, som har brug for at henvise borgere til frivillige sociale tilbud.
Socialkompasset gør det nemt at finde tilbud, der passer til den enkeltes behov og situation. Se mere under link