Transport

Hvis du ikke selv kan komme til dagcenteret, kan du blive kørt mod egenbetaling, svarende til to zoners busbillet. Betalingen kan trækkes over din pension. Tidspunkt for afhentning hjemme hos dig er som oftest mellem kl. 9.00 – 10.00. det afhænger af hvor langt du bor fra dagcenteret.

Forplejning

Imens du er i dagcenter, har du mulighed for at købe forplejning, mod egenbetaling. Priserne kan oplyses på det enkelte dagcenter.

Vi starter dagen med en kop kaffe/te/vand og brød med ost/marmelade. Til frokost serveres der enten smørrebrød eller en lun ret, eller noget helt andet, som vi sammen har bestemt. Inden dagen slutter laver vi eftermiddagskaffe med bolle eller andet til.

Hvis du ikke køber mad på dagcentret, kan du medbringe egen madpakke.

Hvis din familie er på besøg i dagcenteret, har de også mulighed for at købe forplejning på dagcentret.

Din familie er velkommen

Dagcentrene tilbyder andet end aflastning for dig, der hjælper din mand/hustru med et stort pleje- og omsorgsbehov. Vi vil rigtig gerne støtte dig, til at kunne fortsætte med at klare dagligdagen og med at drage omsorg for din ægtefælle. Derfor vil vi inddrage dig i din ægtefælles dag i dagcenteret og sammen med dig og din ægtefælle vil vi sætte mål for opholdet i dagcenteret.

Vi tilbyder også forskellige aktiviteter, indsatser og arrangementer, der er målrettet til dig alene eller sammen med andre familier.