Vi udvider telefontiden i Åben Anonym Rådgivning.
I en situation hvor den eskalerende Corona virus betyder, at arbejdspladser, skoler og uddannelsesinstitutioner lukkes, vil udsatte og sårbare aarhusianske børnefamilier befinde sig i en ny og ukendt situation.

Vi udvider derfor åbningstiden for telefonisk rådgivning i Åben Anonym Rådgivning, så udsatte og sårbare familier kan få rådgivning, støtte og vejledning til at komme videre med problemer i hverdagslivet og for at kunne håndtere den uvante og nye livssituation vi for øjeblikket befinder os i.

Du kan kontakte Åben Anonym Rådgivning telefonisk dagligt klokken 8-15, torsdag dog fra kl. 8:30-17:30. I åbningstiden kan du bestille en telefonisk samtale. 
Du kan, indtil videre ikke, bestille tider online.

Vi kan hjælpe, hvis du oplever: 

  • Hverdagen i hjemmet er udfordrende.
  • Der er udfordringer med skolen eller fritid.
  • Der er højt konfliktniveau i hjemmet.
  • barnet er ensomt og mangler netværk.
  • Der er skilsmisseproblematikker.

Eller måske er din families problemer noget helt andet, men du er velkommen til at ringe. 

Tilbuddets indhold

Der er kun mulighed for korte samtaler. Har du brug for længere samtaler, skal du møde op eller bestille tid til en personlig samtale. Se vores kontaktinformation under "Kontakt os".

Personlige samtaler varer en time. Du kan få op til tre personlige samtaler, og du kan være anonym. Hvis du har brug for en længerevarende støtte, kan vores terapeuter guide dig videre. 

Du kan også booke et møde digitalt med din mail-adresse. Vær opmærksom på, at din mail-adresse kan betyde, at du ikke er anonym.

I Åben Anonym Rådgivning møder du familieterapeuter fra Børnecentret. De har alle stor erfaring med familie- og børneområdet. Rådgivningen er lukket i skolernes ferie.