Kørsel i skoleferier

Hvis dit barn har behov for kørsel i skolernes ferie, skal du bestille kørsel hos Kørselskontoret. Læs mere under: Ændring i forbindelse med ferie


Tilmelding til sms-service

Sms-service kan være en stor hjælp i hverdagen. Derfor opfordrer vi dig til at tilmelde dig denne service, hvis du ikke allerede har gjort det.

Tilmeld dig ved at skrive til os på befordring@aarhus.dk eller ring 89 40 60 10. Er du i tvivl, om du er tilmeldt eller modtager du mod forventning ikke sms-beskeder med informationer omkring dit barns kørsel, så tøv ikke med at kontakte os.

Persondataforordningen

EU databeskyttelsesforordning som trådte i kraft fra den 25. maj 2018, indeholder en række tiltag, der har til formål at styrke beskyttelsen af personoplysninger. Dette bevirker, at vi i vores korrespondance omkring kørsel af borgere fremadrettet vil undlade brug af cpr-nummer og andre personfølsomme oplysninger. Det er i stedet besluttet, at vi anvender et såkaldt brugernummer, som er det nummer, den enkelte borger er registreret med i vores planlægningssystem. Vi vil bede dig anvende dette nummer i kontakten til Kørselskontoret.