Det er gratis at deltage, og der er ingen visitation eller registrering for at komme hos os. Du må blot ikke være påvirket af alkohol, rusmidler m.m.

Du behøver ikke deltage hver gang men møder blot op, når du har tid, lyst og overskud til det.

Ved enkelte af aktiviteterne er der af hensyn til plads i lokaler eller bassiner brug for, at du tilmelder dig - det kan du se i vores aktivitetskalender eller vores aktivitetsprogram.

Du er velkommen til at tage en ledsager/støtteperson med.

 

Vi forener åndedræt og bevægelse i en serie af øvelser, som giver smidighed, styrke og balance. Kom af med gammel stivhed og ømhed i kroppen. Stillingerne udføres i et roligt tempo. Formålet er at skabe balance og flow i krop og sind. Vi underviser i de klassiske yogastillinger med særlig vægt på aktive stræk og præcision, så du undgår skader. Vi kombinerer blide sekvenser, twist, styrkende samt beroligende stillinger. Åndedrættet bruges til at træne dit nærvær, opbygge indre ro og dybde i hver stilling. Vi slutter altid med afspænding. Der er max. 18 deltagere på holdet.

Du kan træne i romaskine, motionscykel, gå-/løbebånd, crosstrainer, øvelser med løse håndvægte, frie øvelser, brug af egen kropsvægt osv. Startinstruktion/programlægning er obligatorisk for brug af træningslokalet.

Vi mødes om opvarmning og et spil badminton, og du har mulighed for at låne ketcher og bolde.

Vi tilbyder frisvømning samt svømmeundervisning i Gellerupbadet om torsdagen. Vi mødes ved hallernes hovedindgang ca. 15 minutter før opstart. Der er ingen adgang til hallerne efter starttidspunkt.

Vi arbejder med opvarmning, tekniktræning og samspil.

Vi stifter bekendtskab med mange forskellige dansearter, fx Bachata, Sensuel, Merengue, mavedans, Hawaii, Bollywood m.m. Du får hver gang pulsen op og får hele kroppen trænet igennem. Vi slutter af med udstrækning. Musikken er hentet fra hele verden og på alle sprog. Der er max. 24 deltagere på holdet.

Vi styrker hele kroppen til rytmisk musik - det giver både god balancetræning og træning af hjernen. Der er max 24 deltagere på holdet.

Varmtvandstræning og velvære i varmt vand. Styrke- og konditionstræning. Du får brugt de fleste muskler, led og sener i kroppen - det giver smidighed, styrke og kondition. Instruktøren guider dig igennem et fastlagt program. Der er max 15 deltagere på holdet, og der er registrering ved fremmøde efter "først til mølle".