Vi er et fristed for dig, hvor du kan komme og deltage i sociale, meningsfulde fællesskaber eller blot være. Vi holder dokumentationen på et minimum, og vi er ikke et behandlingssted med målrettet forløb. På denne måde kan vi sikre mere tid til dig.

Huset rummer et rygerum, vaskerum, badeværelse, og vi serverer tre måltider om dagen; morgenmad, frokost og aftensmad. Du kan hente rent fixe-værktøj og købe dine Hus Forbi aviser her hos os.

I huset har vi en Brugerforening, der hver tirsdag bestræber sig på at arrangere ture ud af huset. Her der er alt fra fx bowling, minigolf og cykelture på Samsø. Turene er i udgangspunktet gratis (depositum kan forekomme), og kræver kun din tilmelding. Vi holder selv forskellige arrangementer i huset, i det omkringliggende samfund og i samarbejde med diverse foreninger.

Har du behov for hjælp til at komme i kontakt med kommunale eller private indsatser, din sagsbehandler, læge eller mestringsvejleder med mere, hjælper vi også gerne med dette.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Har du lyst til at deltage i vores aktiviteter og i fællesskaberne, kan du blot møde op i åbningstiden. Du er også meget velkommen til at ringe til os. Du finder vores adresse og telefonnummer under "Kontakt" her på siden.

Lovgrundlag

Tilbuddet drives efter servicelovens § 104.