Du kan fx have psykiatriske udfordringer og misbrug, men du skal stadig kunne indgå i en dialog og et samarbejde. Målet, er at du, på sigt, kan bo i egen bolig og skabe dig et selvstændigt og værdigt liv. Vi tilbyder følgeskab på mange planer herunder udredning af din situation, brobygning, forståelse af systemet og social træning. 

Intensiv, helhedsorienteret og fleksibel støtte

Når du deltager i projekt Havnen, bliver du tilbudt en intensiv, helhedsorienteret og fleksibel støtte- og udviklingsindsats, der skal forebygge, at din hjemløsehed bliver permanent og at de udfordringer, du har, forværres.

Indsatsen er forankret i principperne i Housing First-tilgangen og består af tre sammenhængende komponenter:

  1. Bolig: En betalelig bolig i et miljø, der giver dig adgang til fællesskaber.
  2. Støtte: Intensiv, individuelt tilrettelagt og fleksibel social støtte inspireret af ACT-metoden (Assertive Community Treatment).
  3. Fællesskab: En fællesskabsindsats forankret i lokalmiljøet.


Under og efter opholdet

Når du opholder dig i Projekt Havnegade får du en fleksibel håndholdt indsats i tæt samarbejde med dig og dit netværk. Udgangspunkt for samarbejdet er dine drømme og det, du motiveres af. Vi har fokus på inklusion i samfundet og tilbyder aktiviteter i og uden for huset.

Efter ophold i Havnegade, kan du få støtte til at være i egen permanent bolig i op til et år. Vi tilbyder en massiv indsats for at sikre, at du fastholder en stabil tilværelse i egen bolig.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Du kan selv kontakte os, eller din sagsbehandler kan kontakte os for dig.

Lovgrundlag

Projekt Havnen drives efter servicelovens § 107.