Her kan du prøve dig selv af i arbejdssammenhænge og udvikle dine evner. Det handler om at du finder de ”værktøjer” og ”handlemuligheder”, der kan hjælpe dig med at overskue en vanskelig situation, både i ”her og nu” situationer, men også mere langsigtede strategier indenfor det personlige, sociale og faglige felt.

Varighed og omfang aftaler vi.

Her laver vi en række praktiske opgaver for vores forskellige afdelinger, der holder til i Nørre Allé 31.

Vi står for booking af lokaler, koordinerer forplejning med Café Allé, tager imod telefonbeskeder osv.

Desuden sikrer vi, at AV-udstyret er i orden, udfører lettere rengøring og klargør kursuslokaler til kursisterne.

Derudover har vi opgaver som at vedligeholde hjemmesiden, udarbejde diverse layout-opgaver til brochurer og pjecer. Vi laver forfaldende kontorarbejde, undervisningsmaterialer og arbejder løbende på husets publikation, Bladet. Der indkøbes også fra Kontoret papirvarer etc.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i Kontor og Service, så ring på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en visitationssamtale.

Hvis du vil vide mere om tilbuddet, så ring på telefon 29 20 35 93.

En køkkenarbejdsplads og café, hvor du er med til at lave og sælge mad til alle i Nørre Allé 31.

Vi tilbereder varm mad, smørrebrød og salat til ca. 40 personer hver middag. Desuden sørger vi for forplejning til møder i huset. Al mad tilberedes fra bunden, og vi benytter overvejende økologiske råvarer.

Du indgår i et køkkenteam, hvor du får opgaver, vi sammen aftaler. Det kan være med at lave maden, betjene kunderne og vedligeholde kantinen, så den ser præsentabel ud.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i Café Allé, så ring på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en visitationssamtale.

Hvis du vil vide mere om tilbuddet, så ring på telefon 29 20 35 91.

 

En almindelig café midt i Aarhus, hvor unge, der er 18-30 år og har en psykisk sårbarhed arbejder i køkkenet og bag disken.

Inden du begynder i Rejsecafeen, finder vi sammen ud af, om du skal arbejde i barteamet eller køkkenteamet. Du behøver ikke at have erfaring med at arbejde i bar eller køkken. Du begynder med en grundig oplæring, indtil du føler dig sikker og tryg i dine arbejdsopgaver.

Vi hjælper hinanden i vores teams, og du vil aldrig stå alene med en opgave, du ikke er tryg ved. Vi bestræber os på et roligt arbejdsmiljø. Du får ansvar efter, hvordan du har det den aktuelle dag, og det er altid i orden at sige til eller fra.

Barteamet

I baren er de primære opgaver at betjene kunderne. Derudover er der opgaver med vedligeholdelse af barområdet og rengøring af selve caféen. Desuden er du medansvarlig for at fylde op og bestille varer som fx kaffe, te, sodavand m.m.

Vi laver mange forskellige, og du bliver oplært i at lave de drikkevarer, vi serverer.

Barteamet består af 10 medarbejdere med skiftende arbejdstider. To af de ansatte er fastansatte kontaktpersoner.

Køkkenteamet

Køkkenets primære arbejdsopgaver er at lave mad til gæsterne i caféen. Vi laver næsten alt fra bunden, og vi bestræber os på at være økologiske.

Fra morgenstunden bager vi boller, køber ind og forbereder dagens anretninger, så de nemt kan laves. Der vil også være opgaver i forhold til opvask og rengøring af køkkenet.

Køkkenteamet består af i alt 11 medarbejdere med skiftende arbejdstider. To af de ansatte er fastansatte kontaktpersoner.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i Rejsecaféen, så ring på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en visitationssamtale.

Hvis du vil vide mere, så ring på telefon 20 18 54 07.

 

Vi laver syopgaver på bestilling og til salg i værkstedet og på forskellige markeder. Tilbuddet er for dig, der kan lede at arbejde med tekstiler, kan se kreative løsninger og kan lide at betjene kunderne. Det er ikke et krav, at du på forhånd kan sy.

Vi laver mindre reparationer af tøj, oplægning af bukser, kjoler m.m. for de borgere, som henvender sig til os.

Vi laver også bestillingsopgaver, som f.eks. træningsredskaber til lokalcentre. Vi har desuden ansvaret for Vaskehuset, som vasker arbejdstøj for flere.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i Textilværkstedet, så ring på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en visitationssamtale.

Hvis du vil vide mere, så ring på telefon 29 20 35 92.

Et mobilt arbejdstilbud, som løser opgaver på private og kommunale virksomheder og for privatpersoner. Tilbuddet er for dig, der kan lide fysisk arbejde og har lyst til at være en del af vores arbejdsfællesskab.

I Sjakservice tager vi hver dag ud på en virksomhed, hvor vi løser alle former for forefaldende arbejde. Det kan f.eks. være at tømme eller fylde containere og vogne med varer, der skal sælges i forretningerne.

Arbejdstiden er, som udgangspunkt, kl. 09:00-14:00.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i Sjakservice, så ring på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en visitationssamtale.

Hvis du vil vide mere om tilbuddet, så ring på telefon 51 53 81 57 eller 29 25 99 48.