Inden du begynder i Rejsecafeen, finder vi sammen ud af, om du skal arbejde i barteamet eller køkkenteamet. Du behøver ikke at have erfaring med at arbejde i bar eller køkken. Du begynder med en grundig oplæring, indtil du føler dig sikker og tryg i dine arbejdsopgaver.

Vi hjælper hinanden i vores teams, og du vil aldrig stå alene med en opgave, du ikke er tryg ved. Vi bestræber os på et roligt arbejdsmiljø. Du får ansvar efter, hvordan du har det den aktuelle dag, og det er altid i orden at sige til eller fra.

Barteamet

I baren er de primære opgaver at betjene kunderne. Derudover er der opgaver med vedligeholdelse af barområdet og rengøring af selve caféen. Desuden er du medansvarlig for at fylde op og bestille varer som fx kaffe, te, sodavand m.m.

Vi laver mange forskellige, og du bliver oplært i at lave de drikkevarer, vi serverer.

Barteamet består af 10 medarbejdere med skiftende arbejdstider. To af de ansatte er fastansatte kontaktpersoner.

Køkkenteamet

Køkkenets primære arbejdsopgaver er at lave mad til gæsterne i caféen. Vi laver næsten alt fra bunden, og vi bestræber os på at være økologiske.

Fra morgenstunden bager vi boller, køber ind og forbereder dagens anretninger, så de nemt kan laves. Der vil også være opgaver i forhold til opvask og rengøring af køkkenet.

Køkkenteamet består af i alt 11 medarbejdere med skiftende arbejdstider. To af de ansatte er fastansatte kontaktpersoner.

Adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i Rejsecaféen, så ring på telefon 41 85 85 42 og aftal tid til en visitationssamtale.

Hvis du vil vide mere, så ring på telefon 20 18 54 07.