Vi tilbyder en målrettet, intensiv og systematisk behandlingsindsats, som skal reducere den bekymrende adfærd. Vi arbejder med at skabe de nødvendige forandringer, både i familien og i systemerne omkring familien. Som forælder spiller du en central rolle i forløbet. Hvis vi vurderer, at det er relevant, inddrager vi dit barn i behandlingen, efter behov.
Vi inddrager alle relevante aktører i dit barns liv med fokus på at skabe en vedvarende forbedring af dit barns udviklingsmuligheder.
Vores terapeuter hjælper dig med at finde vigtige ressource-personer i nærmiljøet, som kan støtte din familie under og efter forløbet
Et behandlingsforløb varer cirka 4-10 måneder, og din familie får tilknyttet en primær terapeut, som kommer i hjemmet flere gange om ugen.
Vi har et døgnvagtsystem som gør, at du altid kan komme i kontakt med en af vores terapeuter, hvis der opstår en krisesituation uden for normal åbningstid.
Vi arbejder organiseret i specialiserede teams, som kan varetage behandling med fokus på eksempelvis brug af rusmidler, psykiatriske problemstillinger eller hjemgivelse.
Læs mere i vores folder under "Download".

Sådan får du adgang til tilbuddet

Hvis du er interesseret i et forløb, skal du kontakte din sagsbehandler.