Parrådgivning er for jer, der ønsker at styrke og udvikle samarbejdet og kommunikationen i jeres parforhold, til glæde for jer selv og jeres børn.
Årsagen til at henvende sig til Parrådgivningen er forskellige fra par til par. Nogen ønsker at forebygge konflikter og dårlig stemning i hjemmet, andre er måske dér, hvor konflikter og dårlig stemning er en del af hverdagen. I begge tilfælde er formålet med parrådgivning at øge parforholdets trivsel til gavn for børnene.

Tilbuddets indhold

Parrådgivning består af to typer forløb, som du kan vælge imellem:
  1. PREP. Et kursusforløb på fire gange tre timer. Kurset har fokus på kommunikation og gode redskaber til at styrke jeres parforhold. Kurset består af undervisning og øvelser for jer som par. Øvelser henvender sig til de enkelte par, og deles ikke med de øvrige kursusdeltagere. PREP er ikke et terapeutisk behandlingsforløb.

    Der er 4 årlige PREP-kurser, og det foregår klokken 16-19 på hverdage.

    Datoer for næste PREP-kurser kan du få oplyst ved at ringe til os i telefontiden (se under "Kontakt os").

  2. Par-tjek. Tager afsæt i parrets udfyldelse af et online spørgeskema, som efterfølgende følges op med to individuelle samtaler for jer som par. Par-tjek er ikke terapeutisk behandlingsforløb, men består af en undersøgelse og en tilbagemelding, der tilsammen giver indblik i jeres styrker og udfordringer og dermed inspiration til videreudvikling af jeres parforhold.
Tilbuddet er gratis og foregår i Børnecentret på Grøndalsvej 1C, 8260 Viby.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Har du spørgsmål til de to tilbud, kan du kontakte os tirsdage klokken 12:30-13:30. Når du er afklaret om, hvilket tilbud I ønsker, sender du en mail med kontaktoplysninger via linket "Skriv sikkert til os", så kontakter vi dig hurtigst muligt. Se kontaktoplysninger og mere information under "Kontakt os".