Det er en styrke, når unge kan være noget for hinanden, og det ikke altid er de voksne, man skal lytte til. Derfor har vi opbygget netværket Unge4Unge, som består af 50-60 frivillige, der laver aktiviteter sammen med de unge i lokaleområdet, der er 8-15 år.

Du vil opleve masser af fælles aktiviteter, som for eksempel at lave mad sammen, spille laser games, klatring eller måske bare tage en tur på museum eller i skøjtehallen. Der er masser af muligheder for at hænge ud sammen med andre unge og tale om de ting, der er vigtige for dig. De frivillige kan hjælpe dig med at skabe positive forandringer i dit liv i den retning, du ønsker.

Formålet med netværket er også at skabe et mere positivt billede af at være ung i Gellerup, Bispehaven, Trige og Herredsvang, som modspil til de negative historier fra områderne i medierne. Vi tror på, at du kan være med til at skabe forandring, og med forandring skaber vi et trygt, positivt og rummeligt Aarhus, hvor der er plads til alle.

Adgang til tilbuddet

Ring til koordinator Kathrine Kobbelgaard, hendes telefonnummer står under "Kontakt os". For at blive en del af netværket, skal du være 16-26 år.

Ønsker du at hjælpe andre? Og vil du være med til at gøre en forskel for børn og unge i udsatte boligområder i Aarhus? Så er opgaven som frivillig rollemodel måske lige noget for dig.

Vi er altid på jagt efter engagerede frivillige, som brænder for at gøre en forskel.

Som frivillig får du mulighed for at blive en del af et netværk på ca. 50-60 unge frivillige, som gør en mærkbar forskel for unge i Bispehaven, Gellerup, Trige og Herredsvang. Du vil blandt andet stå for at arrangere fællesaktiviteter såsom at lave mad sammen, tage på museum, spille laser games, klatre, tilbyde lektiehjælp og meget mere. Det er op til gruppen af de frivillige at finde ud af, hvad I har lyst til at lave sammen og for de unge. Nogle gange skal du som frivillig blot lytte og være der ; )

Du får tilmed kompetencegivende kurser som konflikthåndtering, aktiv lytning, mentoroplæg og meget mere, som vil styrke både dig og de unge. Derudover får du et frivilligbevis og et OCN-bevis med mere - alt sammen noget, som pynter på dit CV.

Sådan bliver du frivillig

Vi stiller ikke krav om uddannelse eller tidligere beskæftigelse, men du vil komme til en indledende personlig samtale, inden du tilknyttes som aspirant/frivillig i Unge4Unge. Straffeattest/børneattest indhentes altid, og du skal være 16-25 år. Ring til koordinator Kathrine Kobbelgaard hvis telefonnummer står under "Kontakt os".