Du er meget velkommen til at ringe til os, hvis du vil have mere at vide om vores tilbud eller ønsker at få tid til en samtale. Find vores kontaktoplysninger under "Kontakt" her på siden.

Et tilbud til dig, der ønsker at styrke dit netværk og være del af et fællesskab, hvor der er fokus på sociale aktiviteter, kultur oplevelser, mad og samvær.

Alle aktiviteter tager udgangspunkt i dine og de øvrige cafébrugeres ønsker og behov.

Du kan også bruge cafeens faste ansatte til samtaler og sparring om generelle emner, der er vigtige for dig.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Du er velkommen til at kontakte Modtagelsen på telefon87 13 21 00, hvis du vil vide mere.

Hvis du skriver via Sikker post-linket, så husk at skrive dine kontaktoplysninger i teksten, fx et telefonnummer vi kan ringe til dig på. Ellers har vi ikke mulighed for at kontakte dig.

Et tilbud til dig, der ønsker et frirum sammen med ligestillede, hvor der er fællesskab om at fastholde et liv uden alkohol.

Det kan være rart at tale med andre, der er i samme situation som dig selv. I selvhjælpsgrupperne, kan du opleve et fællesskab omkring afholdenhed, og I taler om de emner, der er vigtige og relevante for jer.

Alle grupper har en fast behandler tilknyttet som kontaktperson, som kan kontaktes af gruppen efter behov. Du kan fortsætte i selvhjælpsgruppen, så længe du har tid og lyst også efter afslutning på dit behandlingsforløb.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Hvis du vil starte i selvhjælpsgrupperne, skal du kontakte din behandler.