Når du ringer til Modtagelsen, kan du tale med en behandler, eller du kan bestille tid til en personlig samtale. Er behandleren optaget når du ringer, bliver du ringet op, når der igen er en behandler ledig.

Til samtalen fortæller du om dine bekymringer om alkohol, og hvad du forestiller dig, du har brug for. Den første gang du kommer til samtale skal du regne med at samtalen kan vare op til 45 min. Er du i tvivl, om du har et alkoholproblem, taler vi også om det, og du kan også få mere at vide om vores behandlingstilbud.

Efter den første samtale kan du beslutte, om du vil i behandling, eller om du vil have lidt betænkningstid og måske vende tilbage senere.

Du kan være anonym igennem hele dit behandlingsforløb. Den eneste undtagelse er, hvis du ønsker abstinensbehandling eller anden medicinsk behandling. Så skal vi bruge dit cpr. nummer og navn.

Er du pårørende kan du også ringe og bestille tid til en samtale.

Behandling hos os er gratis, og alle medarbejdere er uddannet til at arbejde med mennesker, der har problemer med alkohol.

Du får tilbudt den behandling, der matcher dine ønsker og behov. Behandlingen hjælper dig til at vælge et liv, hvor alkohol ikke er ødelæggende for dig og dine nærmeste. Det overordnende mål med alkoholbehandlingen er at du bliver i stand til at ændre dit forhold til alkohol, så du opnår et bedre liv både fysisk, psykisk, socialt og familiemæssigt.

Behandlingen foregår i dag- og eftermiddagstimerne og er ambulant. Det vil sige, at du bor hjemme og kan passe din hverdag og møder op til samtaler eller gruppe efter aftale. Du har selv indflydelse på, hvordan dit forløb skal være.

Der er behandlingsgaranti. Det vil sige, at senest 14 dage, efter du har henvendt dig, kan du starte i et behandlingsforløb.

Kontakt Modtagelsen, hvis du vil i gang med behandling.