Hos os kan du få hjælp, når stofferne spænder ben for, at du kan leve det liv du gerne vil.

Vi har både tilbud til dig, der bruger stoffer til fester og byture, og synes det har taget overhånd, og til dig, der har taget stoffer gennem længere tid, og ønsker at stoppe eller nedsætte dit forbrug.

Vi forstår, at det kan være svært at tage de første skridt. Derfor skal du vide, at du vil blive taget godt imod af vores professionelle personale.

Du er meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. Kontakt Rådgivningen på 87 13 21 00 eller mød op i Åben Rådgivning i åbningstiden.

Hvis det handler om opioder som morfin, heroin, metadon el. lign., skal du møde op på Sumatravej 3. Hvis det handler om hash, kokain, ecstasy/MDMA el. lign., skal du møde op i Jægergårdsgade 66. Åbningstiderne er den samme begge steder.

Du kan være anonym de første 2 gange du ringer til os.

Er du i tvivl om du skal kontakte os?

Det er helt normalt at være i tvivl. Du er stadig velkommen til at tage en uforpligtende snak med os.

Måske kan du genkende følgende:

  • Du har et forbrug af hash eller stoffer
  • Du har ubehagelige tanker eller uro, som stofferne hjælper dig til at mindske
  • Du har mistet interessen for ting, der tidligere var vigtige
  • Du føler dig tit irritabel, opfarende eller energiforladt
  • Stofferne afholder dig fra at gøre ting, du gerne vil

Hvis du kan genkende en eller flere af disse, så kan du med fordel kontakte os i Rusmiddelcenter Aarhus.

Det skal du vide om stofbehandling i Rusmiddelcenter Aarhus

  • I Rusmiddelcenter Aarhus tilbyder vi gratis og professionel stofbehandling
  • Vi har respekt for dig, og vil med åbenhed lytte og tale med dig, om dit forbrug af stoffer.
  • Det vil være individuelt, hvad dine behov for behandling er. Derfor inddrager vi dig i planlægningen af dit forløb, og vi lytter til dine ønsker og mål for behandlingen.
  • I fællesskab arbejder vi mod at stoppe eller forandre dit forbrug af stoffer, og for at du kan få en forbedret livskvalitet.
  • Vores tilbud er ambulante, hvilket betyder, at du kan bo hjemme og passe din hverdag som normalt. Dog kan du have samtaler i huset som gør, at du må tage fri fra arbejde et par timer.

Nedenfor kan du læse mere om vores forskellige tilbud i Rusmiddelcenter Aarhus’ stofbehandling. Du skal først gennem Rådgivningen, før du kan deltage i et af disse tilbud.

Frit valg - brug for at komme længere væk?

Der kan være mange gode grunde til, at du ønsker behandling i en anden kommune. Derfor har du frit valg til at vælge behandling i en anden kommune end Aarhus. Bor du i en anden kommune, har du også mulighed for at komme i behandling hos Rusmiddelcenter Aarhus.