Tilbuddet er gratis, og for at komme i anonym gruppebehandling skal du kontakte Rådgivningen på 87 13 21 00.

I anonym gruppebehandling møder du andre, som også ønsker at stoppe eller reducere deres forbrug af stoffer. I forløbet har du mulighed for at dele dine tanker og oplevelser og høre om andres erfaringer. Det kan være rart at opleve, at du ikke er alene om de tanker, problematikker og følelser du har omkring dit stofforbrug.

Sådan foregår anonym gruppebehandling

Anonym gruppebehandling foregår i en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære på vores diskrete adresse i Jægergårdsgade. Forløbet varer 8 mødegange, hvor alle er indforstået med, at I er anonyme. Det vil sige, at I har tavshedspligt over for hinanden. Dette vil I blive instrueret grundigt i den første mødegang.

Sammen med en professionel behandler vi I arbejde med emner som planlægning, handling, værdier, trang, valg mm. Du er med til at sætte dine mål for behandlingen, og sammen arbejder vi mod, at du når dine mål og dermed også en bedre livskvalitet.

Anonym gruppebehandling foregår hver torsdag i Jægergårdsgade 66 klokken 17-19.

Hvem kan være med i anonym gruppebehandling?

For at være med i anonym gruppebehandling skal du:

  • være fyldt 18 år
  • være i arbejde eller uddannelse
  • ikke have en psykiatrisk lidelse som ikke er behandlet
  • ikke være i behandling med substitutionsmedicin.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Kontakt Rådgivningen, hvis du ønsker at deltage i Helt anonym gruppebehandling. Hvis du skriver via Sikker post-linket, så husk at skrive dine kontaktoplysninger i teksten, fx et telefonnummer, vi kan ringe til dig på. Ellers har vi ikke mulighed for at kontakte dig.