Du er altid velkommen til at møde op eller ringe i vores åbningstid og snakke med en medarbejder.

Vi starter med at tale om, hvilke behandlingstilbud, der passer bedst til dig. Vi taler om, hvad du vil og hvad dine mål er med behandlingen.

Du må også gerne kontakte os, hvis du er usikker på, om vores behandling er noget for dig, eller hvis du er usikker på, om du overhovedet har lyst til at gå i behandling.

Vi hjælper også, hvis du er pårørende og har brug for råd og vejledning om det at være pårørende til en, der tager stoffer.

Du kan være anonym i de første 2 samtaler. Du kan derfor kontakte os og få mere at vide om vores forskellige behandlingstilbud, uden at oplyse dit cpr. nummer, navn eller adresse.

Behandling hos Rusmiddelcenter Aarhus er gratis, og alle medarbejdere er uddannet til at arbejde med mennesker, der har problemer med stoffer.

Du får tilbudt den behandling, der matcher dine ønsker og behov. Længden af dit behandlingsforløb og hvor ofte du skal til samtale, kan variere efter dine behov og dit mål med behandlingen.

Alle vores forløb er ambulante. Det vil sige, at du bor hjemme og kan passe din hverdag og møder op til samtaler eller gruppe efter aftale. Du har selv indflydelse på, hvordan dit forløb skal være.

Der er behandlingsgaranti, det vil sige, at senest 14 dage, efter du har henvendt dig, kan du starte i behandlingsforløb.

Kontakt Rådgivningen, hvis du vil i gang med behandling. Her er der en behandler, der hjælper dig i gang med den rette behandling.