Sådan gør du, hvis du skal hente medicin, og du har symptomer på corona eller er nær kontakt til en, der er syg

Bliv hjemme, og mød ikke op hos Rusmiddelcenter Aarhus.
Kontakt i stedet sundhedsteamet – så finder vi ud af, hvordan du kan få din medicin.

Ring på 89 40 66 01 alle hverdage 9-12 og torsdage 9-10.
Du kan også sende en mail til: sundhedsteamet.cfm@aarhus.dk inden kl. 14 på hverdage.

Vi skal nok sørge for, at du kan få din medicin, så længe du passer på os og andre ved at blive hjemme, hvis du har symptomer på corona.

Symptomerne er: Feber, tør hoste, vejrtrækningsbesvær, træthed, tab af smags- og lugtesans, muskelsmerter og ondt i halsen.

Du skal også blive hjemme, hvis du er nær kontakt til en, der enten er syg med corona, eller er blevet testet positiv for covid-19.

Har du selv været syg med corona, skal du kunne fremvise en negativ corona-test, før du møder ind hos Rusmiddelcenter Aarhus igen.

De vejledende samtaler er et tilbud om støtte til dit mål om enten at stoppe, mindske eller stabilisere dit forbrug af stoffer. Du behøver ikke deltage i samtalerne for at få substitutionsmedicin.

Du skal hente din substitutionsmedicin på Sumatravej 3, og det aftales med en læge fra Rusmiddelcenter Aarhus, hvor mange dage om uge,n du skal hente og hvilken dosis, der bedst passer til dit behov.

Sådan får du adgang til tilbuddet

For at starte med substitutionsmedicin skal du først have en samtale med en læge fra Rusmiddelcenter Aarhus, hvor I aftaler, hvordan du opstarter med substitutionsmedicin. Kontakt Rådgivningen.

Lovgrundlag

Tilbuddet drives efter Sundhedslovens § 142.