Har du problemer med stoffer eller hash, så kan vi hjælpe dig i Rådgivningen i Rusmiddelcenter Aarhus.

Om problemerne er store eller små, så er du velkommen til en uforpligtende snak med os i Rådgivningen.
Du kan møde op i vores åbningstid eller ringe til os på 89 40 11 95.

I Stofbehandlingen kan du møde os til Åben Rådgivning, i åbningstiden, i Jægergårdsgade 66 og på Sumatravej 3.

Mød os på Sumatravej 3, hvis din henvendelse handler om opioider, som morfin, heroin, metadon eller lignende.

Mød os i Jægergårdsgade 66, hvis din henvendelse handler om hash, kokain, ecstasy/MDMA eller lignende. Er du i tvivl, så ringer du bare. Begge steder har samme åbningstid.

Oplever du, at det er svært at tage den første kontakt, er du altid velkommen til at tage en med. Du kan også ringe helt anonymt for at høre lidt mere om vores tilbud.

Hvem kan kontakte Rådgivningen?

Alle kan kontakte Rådgivningen og få råd og vejledning.

Hvis du har et forbrug af hash eller stoffer, kan du måske genkende dette:

  • Du tænker meget på dine problemer.
  • Du har svært ved at sove.
  • Du har mange dårlige tanker.
  • Du sidder fast i dit forbrug.
  • Dit forbrug er steget.
  • Dit forbrug har taget overhånd.
  • Du har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen.
  • Dine pårørende er bekymrede for dig.

Du må også gerne kontakte os, hvis du er tvivl om du overhovedet ønsker hjælp. Det er helt uforpligtende at tage en snak med os, og du kan være anonym de første 2 gange.

Pårørende er også meget velkommen til at kontakte Rådgivningen for råd og vejledning.

Ønsker du et fagligt samarbejde med Rusmiddelcenter Aarhus eller er du interesseret i at vide mere om vores arbejde, så er du også velkommen til at ringe til os via Rådgivningen.

Sådan får du adgang til tilbuddet

Kontakt Rådgivningen på 89 40 11 95, hvis du vil i gang med behandling, har spørgsmål eller ønsker en anonym råd- og vejledningssamtale.

Hvis du skriver via Sikker post-linket, så husk at skrive dine kontaktoplysninger i teksten, fx et telefonnummer vi kan ringe til dig på. Ellers har vi ikke mulighed for at kontakte dig.

Når du ringer til Rådgivningen lytter vi til dig og dine udfordringer.

Det er en uforpligtende snak, og vi tager udgangspunkt i dig, og det du har på hjerte.

Vi kan hjælpe dig med råd og vejledning her og nu, og hvis du har lyst, kan vi tale om, hvilke behandlingstilbud, der kunne passe til dig.

Hvis du er klar til det, kan vi booke en tid til din første samtale.

Ja, du har mulighed for at være anonym i de første 1-2 samtaler. Dem kalder vi råd- og vejledningssamtaler. Disse samtaler er ikke behandling, men en uforpligtende snak om din situation og dine muligheder for behandling hos Rusmiddelcenter Aarhus.

Her kan du være anonym, og skal derfor ikke oplyse dit cpr. nummer, navn eller adresse. For at være helt anonym skal du ringe med hemmeligt nummer. Det kan du gøre ved at taste #31# foran telefonnummeret.

Behandling hos Rusmiddelcenter Aarhus er gratis, og alle medarbejdere er uddannet til at arbejde med mennesker, der har problemer med stoffer.

Du får tilbudt den behandling, der matcher dine ønsker og behov. Længden af dit behandlingsforløb og hvor ofte du skal til samtale, kan variere efter dine behov og dit mål med behandlingen.

Vi arbejder ud fra videnskabelige og evidensbaserede behandlingsmetoder, og du kan derfor være tryg ved, at den behandling, du bliver tilbudt, er veldokumenteret, og du vil blive mødt med åbenhed, empati og gensidig respekt i Rusmiddelcenteret.

Alle vores forløb er ambulante. Det vil sige, at du bor hjemme og kan passe din hverdag og møder op til samtaler eller gruppe efter aftale. Du har selv indflydelse på, hvordan dit forløb skal være.

Længden af dit behandlingsforløb, og hvor ofte du skal til samtale kan variere efter dine behov, og hvad du aftaler med din behandler. Du har mulighed for at søge om døgnbehandling via Rusmiddelcentret.

Der er behandlingsgaranti, det vil sige, at senest 14 dage, efter du har henvendt dig, kan du starte i behandlingsforløb.

Kontakt Rådgivningen, hvis du vil i gang med behandling. Her er der en behandler, der hjælper dig i gang med den rette behandling.