Folkesundhed Aarhus vil gerne give dig mulighed for at styrke din sundhed og trivsel gennem aktiviteter i vand i fællesskab med andre. 
Der findes flere muligheder både i kommunen og i diverse foreninger. Sammen finder vi ud af, hvad der passer bedst til dig. 

Seniorsvømning  

I Folkesundhed Aarhus har vi flere hold med vandgymnastik, hvor du har mulighed for at deltage i skånsom styrke- og konditionstræning i vand og samtidig hygge dig med andre seniorer. Aktiviteterne varetages fortrinsvis af frivillige instruktører. 

Du kan også læse mere i vores folder:

 

Hvem kan deltage i Seniorsvømning? 

Seniorsvømning er for pensionister +60 år. Alle kan deltage, uanset om du er nybegynder eller øvet svømmer, har små skavanker, eller er i fin form.   


Pris
 

Seniorsvømning foregår i forskellige svømmehaller i Aarhus bl.a. i Gellerupbadet, Aarhus Svømmestadion, Lyseng Svømmebad og Badeanstalten Spanien. Selve undervisningen varetages af frivillige og er gratis. Det koster kun en entrebillet til svømmehallen. Det kan være en god idé at købe et 12-turs kort.   

Køb klippekortet online her. 


Tilmelding
 

Deltagelse i seniorsvømning kræver tilmelding ved Folkesundhed Aarhus. Der er løbende tilmelding hele året. Hvis der ikke er plads på det hold, du ønsker, kan vi hjælpe dig til at finde en anden mulighed, eller du kan komme på en venteliste til det pågældende hold. Tilmeldingen gælder indtil udgangen af indeværende sæson (august-juni). Hvis du i løbet af året ikke ønsker at deltage længere, skal du kontakte Folkesundhed Aarhus, så en anden har mulighed for at få pladsen på holdet.   

For at tilmelde dig et hold på seniorsvømning skal du kontakte Folkesundhed Aarhus på telefon 41 85 51 29  mandage og onsdage fra kl. 13.00 - 14.00.