Med sygdom følger mange overvejelser og bekymringer. Det kan være svært at finde ro og at komme overens med sin nye livssituation, så man igen kan tage sit liv på sig.

Enkle skriveøvelser kan imidlertid hjælpe på vej, for når man skriver, kan man få luft, og man kan med ordene skabe orden i og give form til det, der ellers kan være svært at overskue.

Man kan komme helt tæt på og samtidig skabe en konstruktiv distance til oplevelser, tanker og følelser, og man kan måske endda se mønstre og sammenhænge i dem, når de står på papiret eller skærmen foran én.

På skriveforløbet skal vi lege med ord og afprøve forskellige måder at udtrykke sig litterært på. Vi skal udforske, hvad der sker, når man skriver, og hvordan det at skrive kan være både helende og styrkende.

Skriveforløbet strækker sig over otte uger og foregår på Zoom. Hver gang skal vi lave korte skriveøvelser og bagefter læse teksterne op og snakke om dem. Der er ingen særlige forudsætninger for at deltage. Man skal bare have lyst til at skrive.


Otte tirsdage i maj og juni, fra kl. 10-12

Møde-datoer: 11/5, 18/5, 25/5, 1/6, 8/6, 15/6, 22/6, 29/6 – 2021

Underviser: Marianne Raakilde Jespersen

 

Tilmelding: Senest fredag d. 7. maj til Kirsten Langfeldt, Folkesundhed Aarhus, afd. Midt – kla@aarhus.dk; skriv navn og telefonnummer

Spørgsmål til skriveforløbet: marianne.raakilde.jespersen@outlook.dk