For at deltage skal du være indstillet på at forsøge med et ryge- eller snusstop.

Fælles for de forskellige typer af forløb er, at gode snakke, inspirerende faglige oplæg, erfaringsudveksling og et godt grin vil blive vægtet højt.

Røg- og snusfri i naturen og indendørs grupperådgivning 

Vi har både forløb i naturen og forløb, der foregår indendørs. Der er i alt 6 mødegange, hvor du de første to gange forberedes grundigt til de første dage som røg, damp- eller snusfri. Derefter er der en fælles stopdato, hvor alle i gruppen forsøger at gøre deres bedste for at stoppe. De resterende fire mødegange er der fokus på at fastholde stoppet og undgå tilbagefald både på kort og på lang sigt.

Vi starter løbende nye forløb.


Aarhus Kvitter - røg, damp og snus

Ønsker du at blive fri af din afhængig og være en del af et større fællesskab? På dette forløb er der 3 rådgivere til stede. Der er i alt 6 mødegange, hvor der hver gang vil være fælles oplæg og rådgivning i mindre grupper.  

De første to gange forberedes selve ryge-, damp- eller snusstoppet. Derefter er der en fælles stopdato, hvor man skal gøre sit bedste for at stoppe. De resterende fire mødegange er der fokus på at fastholde ryge-, damp eller snusstoppet.   

Det hele foregår i en hyggelig atmosfære og med 3 dygtige rådgivere.

Kommende forløb:

  • Lystrup: opstart onsdag den 11. januar 2023 kl. 16.30.
  • Holme: opstart onsdag den 13. april kl. 16.30.

Tilmelding til et gruppeforløb

Ring og hør nærmere på tlf. 40 12 45 43 (hverdage kl. 9-12) eller tilmeld dig direkte her (nogle af vores forløb udbydes i samarbejde med FOF Aarhus)