For at deltage skal du være indstillet på at forsøge med et rygestop.

Fælles for de forskellige typer af forløb er, at gode snakke, inspirerende faglige oplæg, erfaringsudveksling og et godt grin vil blive vægtet højt.

Røgfri i naturen og indendørs grupperådgivning 

Vi har både forløb i naturen og forløb, der foregår indendørs. Der er i alt 6 mødegange, hvor du de første to gange forberedes godt på selve rygestoppet. Derefter er der en fælles stopdato, og de resterende fire mødegange er der fokus på at fastholde rygestoppet.  

Forløbene foregår på forskellige tidspunkter og på forskellige lokationer. Det kan du høre mere om ved tilmelding.  

For at deltage i naturen, skal du kunne gå minimum 30 minutter i moderat tempo.  

Kom og kvit 

Kom og Kvit er et fleksibelt gruppeforløb med løbende optag og med rådgivning, som undervejs tilpasses gruppens og dit behov. Der er ikke fastsat en rygestopdato, så den planlægger du undervejs sammen med rådgiveren.  

Forløbene foregår mandage kl.13:00 – 14.30 ved Folkesundhed Aarhus, afd. Frydenlund, Høgevej 25B, 8210 Aarhus V. 

Virtuelle forløb 

Ønsker du at spare transporttiden og har du basale IT kundskaber, er det muligt at deltage i et online forløb. Her er du i en mindre gruppe sammen med andre, der også ønsker at blive røgfri. Forløbet er en kombination af faglige oplæg og erfaringsudveksling med de andre i gruppen. 

Der er 5 mødegange samt en individuel telefonisk rådgivning undervejs. De første 2 gange forberedes rygestoppet, og de sidste 3 gange er der fokus på at fastholde rygestoppet både på kort og på lang sigt.  

Tilmelding til et rygestopforløb

Ring og hør nærmere på tlf. 40 12 45 43.

 

Folkesundhed Aarhus følger myndighedernes retningslinjer i forhold til COVID-19.