For at deltage skal du være indstillet på at forsøge med et rygestop.

Fælles for de forskellige typer af forløb er, at gode snakke, inspirerende faglige oplæg, erfaringsudveksling og et godt grin vil blive vægtet højt.

Aarhus Kvitter smøgerne - i Viby 

Ønsker du at være en del af et større fællesskab? På dette forløb er der 4 rygestoprådgivere til stede. Der er i alt 6 mødegange, hvor der hver gang vil være fælles oplæg og rådgivning i mindre grupper.  

Der er i alt 6 mødegange, hvor du de første to gange forberedes godt på selve rygestoppet. Derefter er der en fælles rygestopdato fredag d. 28. januar. De resterende fire mødegange er der fokus på at fastholde rygestoppet.   

Opstart mandag d. 17. januar 2022 kl. 16.30-18.30  

Du kan høre nærmere om forløbet ved tilmelding – se nederst på siden.

Røgfri i naturen og indendørs grupperådgivning 

Vi har både forløb i naturen og forløb, der foregår indendørs. Der er i alt 6 mødegange, hvor du de første to gange forberedes godt på selve rygestoppet. Derefter er der en fælles stopdato, og de resterende fire mødegange er der fokus på at fastholde rygestoppet.  

Forløbene foregår på forskellige tidspunkter og på forskellige lokationer. Det kan du høre mere om ved tilmelding.  

For at deltage i naturen, skal du kunne gå minimum 30 minutter i moderat tempo.  

Virtuelle forløb 

Ønsker du at spare transporttiden og har du basale IT kundskaber, er det muligt at deltage i et online forløb. Her er du i en mindre gruppe sammen med andre, der også ønsker at blive røgfri. Forløbet er en kombination af faglige oplæg og erfaringsudveksling med de andre i gruppen. 

Der er 5 mødegange samt en individuel telefonisk rådgivning undervejs. De første 2 gange forberedes rygestoppet, og de sidste 3 gange er der fokus på at fastholde rygestoppet både på kort og på lang sigt. 

 

 

Tilmelding til et rygestopforløb

Ring og hør nærmere på tlf. 40 12 45 43.