I fællesskabet ’Sammen om mad og bevægelse’ sætter vi sammen fokus på, hvordan du tager de første skridt mod sundere vaner. Det kræver blot, at du er motiveret for at komme i gang.

Kom bl.a. med på løbehold, gåture, kropsbevidsthedstræning, puls og styrke, holdspil mm. På grund af corona, kan der dog være ændringer i de aktuelle aktiviteter.

Her kan du se oversigt over de kommende aktiviteter:

Ring til os, hvis du vil høre mere. Sammen finder vi ud af, om vores aktiviteter er noget for dig – hvis ikke, hjælper vi dig med at finde en anden løsning.

FÅ GODE OPLEVELSER MED ANDRE

Det er altid nemmere at ændre vaner sammen med andre. Derfor vil du hos os blive en del af et fællesskab. Her er plads til alle - også dig der ønsker at komme i bedre form, har fysiske skavanker, svingende humør eller ønsker at indgå i et fællesskab med andre.

Vores aktiviteter kan være med til at give dig mere struktur i hverdagen, bedre søvn, fysik samt energi og glæde i hverdagen.

Du kan deltage i vores aktiviteter i op til et år, hvorefter vi hjælper dig med at komme ud i andre foreninger, hvor du kan være med i lignende aktiviteter.

Tilbuddet er primært for dig mellem 18 og 60 år, som har ingen eller begrænset tilknytning til arbejdsmarkedet. Forløbet kræver ikke henvisning.