I fællesskabet ’Sammen om mad og bevægelse’ hos Folkesundhed Aarhus sætter vi fokus på, hvordan du tager de første skridt mod sundere vaner og bedre trivsel. Det kræver blot, at du er motiveret for at komme i gang.

Kom bl.a. med på gåture, til kropsbevidsthedstræning, i motionsrummet, til holdspil eller aktiviteter i vand m.m.

I uge 14 har vi et særligt aktivitetsprogram pga. påsken. 

Herunder kan du se oversigt over de kommende aktiviteter. Du kan også klikke hvis du vil tilmeldes eller høre mere, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 

Du kan også se en video om vores aktiviteter her:

 

Få gode oplevelser med andre

Det er altid nemmere at ændre vaner sammen med andre. Derfor vil du hos os blive en del af et fællesskab. Her er plads til alle - også dig der ønsker at komme i bedre form, har fysiske skavanker, svingende humør eller ønsker at indgå i et fællesskab med andre. Du kan selv tilmelde dig vores aktiviteter, og det kræver ikke henvisning.

Vores aktiviteter kan være med til at give dig mere struktur og glæde i hverdagen, bedre søvn, fysik, energi samt måske bringe dig tættere på et job. Vi mødes alle hverdage, og du kan deltage i det omfang, du har lyst til. Alle vores aktiviteter foregår i FrydenlundHUSET, Høgevej 25B, 8210 Aarhus V.

Du kan deltage i vores aktiviteter i op til et år, hvorefter vi hjælper dig med at komme ud i andre fællesskaber, hvor du kan være med i lignende aktiviteter.

Mød dem, der står for aktiviteterne i videoen herunder.


Kontakt os for tilmelding eller for at høre mere:

 

Er du førtidspensionist?

Så kan Værdibørsen i stedet for være noget for dig. Læs mere om Værdibørsen.