På grund af Corona er der ændringer i vores tilbud. Vi tilbyder fortsat bevægelsesaktiviteter – på afstand – via Facebook. Du kan se mere på Folkesundhed Aarhus’ facebookside. Alle kan deltage i de virtuelle aktiviteter, og det kræver ikke tilmelding.

Så kan du komme med i fællesskabet ’Sammen om mad og bevægelse’ der er for dig, der er motiveret for at tage det første skridt mod sundere vaner.

Hos os kan du blive en del af et fællesskab, hvor du har mulighed for at bevæge dig sammen med andre og/eller blive en del af et madfællesskab. Det kunne være bevægelse i det fri, gåture, løb, leg, cykling eller lave mad sammen med andre og spise i fællesskab. Uanset om du er begynder eller øvet, så er der også plads til dig.

Det kunne være dig, der har brug for mere struktur i hverdagen? Sover dårligt eller har svært ved at komme op om morgenen? Eller savner du energi og glæde? Hvis det lyder som noget for dig, så tag kontakt til os.

Læs vores folder her

Forløbet starter med en indledende samtale med en sundhedskonsulent, hvor vi snakker om din motivation og parathed til at arbejde med dine vaner her eller andre steder.

Tilbuddet kræver ikke henvisning.