I fællesskabet ’Sammen om mad og bevægelse’ hos Folkesundhed Aarhus sætter vi sammen fokus på, hvordan du tager de første skridt mod sundere vaner. Det kræver blot, at du er motiveret for at komme i gang.

Kom bl.a. med på løbehold, gåture, kropsbevidsthedstræning, puls og styrke, holdspil mm. På grund af corona, kan der dog være ændringer i de aktuelle aktiviteter.

Her kan du se oversigt over de kommende aktiviteter:

Få gode oplevelser med andre

Det er altid nemmere at ændre vaner sammen med andre. Derfor vil du hos os blive en del af et fællesskab. Her er plads til alle - også dig der ønsker at komme i bedre form, har fysiske skavanker, svingende humør eller ønsker at indgå i et fællesskab med andre.

Vores aktiviteter kan være med til at give dig mere struktur og glæde i hverdagen, bedre søvn, fysik samt energi. Vi mødes flere gange ugentligt på Frydenlundskolen i Aarhus V.

Du kan deltage i vores aktiviteter i op til et år, hvorefter vi hjælper dig med at komme ud i andre foreninger, hvor du kan være med i lignende aktiviteter.

Tilbuddet er primært for dig mellem 18 og 60 år, som har ingen eller begrænset tilknytning til arbejdsmarkedet. Forløbet kræver ikke henvisning.

Er du førtidspensionist? Så kan Værdibørsen være noget for dig. Værdibørsen er et fællesskab for dig, der er tilkendt førtidspension eller fleksjob, og som har lyst til at dele netværk og gode oplevelser med andre. I Værdibørsen kan du finde både mad- og bevægelsesaktiviteter men også kreative aktiviteter mm. Læs mere om Værdibørsen.

Vil du høre nærmere om forløbet:


For at uddybe din henvendelse inden vi kontakter dig:

Se mere om hvilke aktiviteter, du kan være med til i videoen her: