• Er du nysgering på at opleve et helt unikt akut- og rehabiliteringssted i Aarhus Kommune som en mulig kommende arbejdsplads?
  • Vil du være med til at udvikle vores hus og dig selv?
  • Vil du drikke en kop kaffe og tage en snak med os om, hvordan vi sammen skaber et hus med plads til fællesskab, nærvær og høj faglighed?

Vi vil gerne møde dig personligt, når vi skal finde nye medarbejdere til Vikærgården.

Du inviteres derfor til et åbent-hus-arrangement den 26. november 2020 kl. 14.00 – 16.00 på Vikærgården, Hvidkildevej 1, Risskov. Gå ind via hovedindgang og ud i teltet i gården. Du vil blive vist vej.

Du kan møde dine kommende kollegaer samt Karen K. Hansen og Helle Dahl Hansen, som er ledere på Vikærgården. De vil bl.a. gøre dig klogere på vores mange specialer, og hvorfor det tværfaglige arbejde er så vigtigt hos os.

Vi søger både sygeplejersker sosu-assistenter til dag og aften med weekendarbejde. Du kan se og søge de specifikke opslag på jobsiden på Aarhus.dk

Er du nysgerrig, så kig forbi den 26. november til åbent hus. Tilmeld dig gerne til Helle tlf. 51 57 68 66 eller Karen tlf. 51 57 67 30 – så vi ved, hvor mange vi skal sætte kaffe over til. 

Vi glæder os til at møde dig.