Ansøger

Ejer af ejendommen

Stedfæstelse

Find oplysninger om ejerlaugskode og matrikelnummer på www.ois.dk.

Husk at skrive den fulde dato og årstal fx "08.03.2010"
Ved flere midlertidige overkørsler skriv da: 1. overkørsel: 3,2 m. 2. overkørsel: 4,5 m. osv.
Det er vigtigt, at der som minimum uploades en situationsplan eller en skitse, der beskriver størrelsen og placeringen af det konkrete projekt. Et foto af den ønskede placering er ikke nok. Andre relevante dokumenter såsom fuldmagter, regninger, tilbud og lign. kan også vedhæftes.

Samtykke

Oplysning om behandling af persondata

I forbindelse med databehandlingen af det du har udfyldt i ovenstående formular, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

HVAD INDHENTER VI OG HVORFOR?

Vi behandler personoplysninger om dig i form af:

• Navn
  • Adresse, e-mailadresse og telefonnummer
  • Matrikelnummer

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

DU KAN FÅ SLETTET DIN HENVENDELSE

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig.

Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysningerne.

Det samtykke du har givet, kan til en hver tid trækkes tilbage.

HVEM ANVENDER DINE OPLYSNINGER?

Den dataansvarlige er:

Mobilitet, Anlæg og Drift
Teknik og Miljø
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand

E-mail: mad@mtm.aarhus.dk

Har du spørgsmål i forbindelse med Aarhus Kommunes behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.