Det er gratis at benytte bycyklerne døgnet rundt.

Bycyklerne frigøres fra et af de 57 bycykel-parkeringssteder ved indkast af en 20 kroners mønt, som fås retur når den stilles tilbage, efter samme princip som kendes fra supermarkedernes indkøbsvogne. Brugere af bycyklerne skal selv sørge for at medbringe cykelhjelme og cykellygte til brug i lygtetændingstiden.

På dette kort kan du se, hvor de blå bycykler er placeret rundt om i Aarhus.

Sæsonen løber fra den 1. april til den 30. oktober. Der er 450 bycykler på gaderne i Aarhus.

Bycyklerne kan frit benyttes i et område fra Bellevuehallen i Nord til Marselisborgskoven ved Hotel Marselis i Syd afgrænset mod Vest af Ringgaden.

Vedligeholdelse og service af bycyklerne varetages af Arbejdsmarkedscenter Nords værkstedsafdeling i Risskov. I driften af bycykelordningen indgår ledige borgere i beskæftigelsesrettede forløb.

Hjælp Aarhus Bycykel med hurtigt at få bortkomne cykler retur.

Bycykler, der parkeres udenfor de særlige bycykelstativer, skal hurtigst muligt tilbage igen, for at gøre gavn. Det kan du hjælpe med ved at give bycykelservice besked, når du finder en efterladt bycykel. Det kan gøres på en af de nævnte måder.

Scan koden på cyklen:
Samtlige bycykler er forsynet med en taglock. Lige under sadlen findes en kode, som du kan scanne med din smartphone, så får vi automatisk besked om, hvor cyklen står.

Ring til gratistelefonen:
Ring til vores gratistelefon på 80 60 00 60 og efterlad en besked på telefonsvareren.

Send os en mail:
Send en mail til hetho@aarhus.dk og fortæl, hvor cyklen befinder sig.

Tjen en tyver:
Alternativt kan du hjælpe os med at sætte cyklen i et af vores stativer og selv indkassere de indkastede 20 kroner.

Som annoncør råder man over reklamepladsen på en hel bycykel. Det vil sige reklame på 4 hjulplader og på bycyklens brede stel. Endvidere får man sit logo med tilhørende link til eget website med på denne side.

Aarhus Kommunes Bycykler har valgt at udbyde annonceringsdelen. Vinderen af udbudsrunden og dermed den reklameansvarlige for Aarhus Bycykel er MedieHus Danmark.

MedieHus Danmark
Klamsagervej 19B, st. th.
8230 Åbyhøj
Telefon: 82 13 03 38

Salgskoordinator:
Tuan Do
Telefon: 82 13 03 37 eller 60 78 85 21
Mail: tdo@mediehusdanmark.dk