Jobbank

Aarhus Kommune har etableret en jobbank for at mobilisere borgere med sundhedsfaglige eller pædagogiske kompetencer til midlertidig corona-assistance. Vi har brug for ekstra rengøringsmedarbejdere samt sundhedsfaglig og pædagogisk arbejdskraft i forbindelse med den aktuelle situation med ny Corona-virus. Der kan blive behov for ekstra hjælp nu – eller i de kommende måneder og hen over sommerferien.

Du er måske rengøringsmedarbejder, sygeplejerske, SOSU-medarbejder eller pædagog? Det kan være, du er ledig, allerede vikar i kommunen, har forladt faget for en tid, er studerende eller pensionist*?

Nogle steder i Aarhus Kommune – for eksempel på plejehjemmene – er der af smittehensyn særlige retningslinjer for, hvordan du kan hjælpe som vikar. Er du allerede vikar i Aarhus Kommune, vil du opleve, at de retningslinjer, der gælder netop nu for fast-tilknyttede vikarer, også vil gælde for dig.

Hvis du har lyst til og mulighed for at tilbyde din arbejdskraft til Aarhus Kommune i den aktuelle situation, så kan du registrere dig på linket nedenfor

Ansættelsesvilkår

Hvis der bliver brug for din arbejdskraft, vil du blive kontaktet. Du vil efter drøftelse med den leder, der har behov for assistance, lave en konkret aftale om din ansættelse. Du kan blive bedt om at hjælpe på både fuld og nedsat tid, ligesom der kan blive brug for din hjælp i alle vagtlag (aften, dag, nat og weekend). Der betales overenskomstmæssig løn for din indsats.

*Vær opmærksom på at sikre hos A-kasse og pensionskasse om evt. lønnet arbejde kan påvirke din efterløn eller pension.

Er du studerende?

Og har du interesse i at arbejde inden for børne- og ungeområdet, og mangler du et studiejob? Som studerende kan du også  tilmelde dig en kandidatbank hos Jobcenter Aarhus, Virksomhedsservice.

Læs mere om kandidatbankerne