Fra starten af januar 2021 åbner Region Midtjylland for booking af tider til de første vaccinationer mod Covid-19 for borgere, der er 65 år eller derover, og som modtager personlig pleje og praktisk hjælp. 

I Aarhus Kommune er ca. 2.500 borgere i denne målgruppe. Sundhedsstyrelsen sender information til berørte borgere via e-Boks. Borgere, der er undtaget digital post, modtager almindeligt brev. 

Tid til vaccinering

OBS: Hvis du bliver transporteret til vaccinationscenteret af Aarhus kommune, må du ikke selv booke tid. Kommunen sørger for at booke tid til de borgere, som bliver kørt til vaccinationscenteret af kommunen.

Alle +65 årige som har fået 1. stik bliver kontaktet med henblik på kørsel, når tiden for 2. stik nærmer sig.

Alle andre skal selv bestille tid til vaccinationen, når regionen åbner for tidsbestillingen. Region Midtjylland vil løbende lægge ledige tider ud i takt med, at regionen modtager vaccinerne. I første omgang vil der være tale om et meget begrænset antal tider.

Hvordan finder jeg vej


I Region Midtjylland er der flere vaccinationscentre, herunder på Pier 3, Hveens gade 4, 8000 Aarhus C (Molslinjens tidligere administrationsbygning).

Læs mere om vaccinationscentrene på Region Midtjyllands hjemmeside.


Transport til vaccinationscentret


Vi anbefaler på det kraftigste, at du selv sørger for transport til vaccinationsstedet -fx ved at få en pårørende til at hjælpe dig. Ved egen transport har du mulighed for:

  • selv at bestille og få en tid til vaccination, som passer dig
  • undgå transport sammen med andre
  • undgå ventetid

(20. januar 2021) Det er ikke muligt at booke flere tider i øjeblikket. Vi venter på flere leverancer af vaccinen. Alle +65 årige som har fået 1. stik bliver kontaktet med henblik på kørsel, når tiden for 2. stik nærmer sig.

Denne hjemmeside opdateres løbende med ny information.