Gå til sidens indhold

Specialpædagogisk døgntilbud Bøgholt for børn og unge med ADHD, autisme og lignende

Bøgholt er et specialpædagogisk døgntilbud til børn og unge i alderen 6-18 år med udviklingsforstyrrelser, ADHD, autisme og lignende vanskeligheder.

Bøgholt er et specialpædagogisk døgntilbud til børn og unge med udviklingsforstyrrelser, ADHD, autisme og lignende vanskeligheder.

 

Bøgholt er en del af Center for Specialpædagogiske Børnetilbud.

 

Målgruppe

Bøgholt er et specialpædagogisk døgntilbud til børn og unge i alderen 6-18 år med udviklingsforstyrrelser, ADHD, autisme og lignende vanskeligheder.

 

Tilbuddet

Bøgholt er en døgninstitution med plads til 27 børn og unge i alderen 6-18 år. Institutionen har otte pladser på hver af afdelingerne Kanten og Dragen og 11 pladser på afdelingen Skansen. Kanten og Dragen ligger begge på Bøgholts hovedadresse på Grøndalsvej i Viby. Skansen, som er Bøgholts ungdomsafdeling, ligger på Strandvejen i Aarhus C.

Bøgholt ligger i et grønt område på cirka 15 tønder land. Arealet omfatter parkanlæg, sportsanlæg, friluftssvømmebad, en lille skov og mose og så selvfølgelig de enkelte huses små haver.

Bøgholt kan tilbyde efterværn til unge, der har behov for det. Det kan være unge, der har brug for støtte i forbindelse med et efterskoleforløb, eller unge, der er flyttet i egen bolig. Tilbuddet om støtte gives med udgangspunkt i den enkelte unges behov og i samarbejde med den unge, evt. den unges familie og Socialforvaltningen.

 

Henvendelse

For at blive henvist til Bøgholt skal du kontakte din sagsbehandler.

Kontakt

Kontakt

Bøgholt - administrationen

Socialforvaltningen

Grøndalsvej 65

8260 Viby J

Telefon: 87 13 67 00

Digital Post:  Skriv til os (Via NemID)

Telefontider:
Mandag, onsdag og fredag klokken 8.30-14.30
Tirsdag og torsdag klokken 8.30-16

Institutionen har aldrig lukket, uden for kontorets åbningstid kan du via vores hovednummers menuvalg blive stillet om til en afdeling. Der vil dog ikke altid være nogen ved telefonen, da afdelingerne kan være ude af huset.

 
 
 

Opdateret: 11.8.2015

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code