Gå til sidens indhold
Værestedet i Jægergårdsgade

Værestedet i Jægergårdsgade

Værestedet er et aktivitets- og samværstilbud, som kan rumme borgere med store misbrugsproblemer og andre sociale og psykiske problemer. Værestedets mål er at erstatte manglende beskæftigelse med meningsfyldte fællesskaber.

Målgruppe

Har du store misbrugsproblemer og andre sociale og psykiske problemer, kan du benytte Værestedet i Jægergårdsgade.

 

Om Værestedet i Jægergårdsgade

Værestedet har værestedsfunktion om formiddagen og over middag er der åbne værksteder, kurser og samværsaktiviteter. Avisen HusForbi holder også til på værestedet og har mere end 40 faste sælgere. Der er HusForbi salg alle hverdage klokken 8.30-15 samt første lørdag i hver måned klokken 10-12.

Udover værestedsaktiviteter fungerer Værestedet også som kontaktsted og bindeled til private og offentlige tilbud og hjælpefunktioner. Værestedets brugere er spontane og reagerer umiddelbart på de problemer, de oplever i hverdagen. Derfor er der ofte uro på stedet.

 

Det udendørs Opholdssted (Nåleparken) på Kalkærvej 3, 8000 Aarhus C hører også under Værestedet. Det er et fristed, hvor stofmisbrugere kan injicere. Medarbejdere på Værestedet fører tilsyn med stedet. Nåleparken anvendes af brugere fra hele byen og særligt fra Kontakthuset, Reden og Værestedet, der alle har lokaler i nærheden.

 

Målsætning for Værestedet er at erstatte manglende beskæftigelse med meningsfyldte fællesskaber og alternativ beskæftigelse og en målrettethed i forhold til at få brugernes problematikker løst i samarbejde med de øvrige kommunale indsatser.

 

Tilbuddet drives efter Servicelovens § 104. 

Du kan selv møde op

Har du lyst til at deltage i aktiviteterne på Værestedet i Jægergårdsgade, kan du selv møde op. Find kontaktinformation her på siden.

Kontakt

Værestedet i Jægergårdsgade

Socialforvaltningen

Jægergårdsgade 107

8000 Aarhus C

Telefon: 86 13 62 30

Åbningstider:
Mandag - fredag klokken 8:30 - 21
Tirsdag dog lukket klokken 13 - 16
Lørdag og søndag klokken 13 - 21

Måltiderne:
Morgenmad klokken 8:30 - 9:30
Frokost klokken 12 - 12:45
Aftensmad klokken 17:30 - 18:15

Hus forbi salget lukker klokken 20

 
 
 

Opdateret: 10.1.2018

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code