Gå til sidens indhold
Nørre Alle

Skolen i Nørre Allé - CSV Aarhus

Skolen i Nørre Allé (Center for Specialundervisning for Voksne, CSV) er et tilbud om undervisning til mennesker med psykisk sårbarhed og udsatte voksne. Der undervises i både almindelige skolefag og i mestringsfag med henblik på at komme videre med uddannelse eller job.

Målgruppe

Er du psykisk sårbar eller udsat kan du deltage i specialundervisningen på skolen.

 

Om Skolen i Nørre Allé

Undervisningens formål er at give hver enkelt kursist redskaber, færdigheder og viden, som kan være en hjælp til at mestre de problemer, der følger med at være psykisk sårbar eller socialt udsat. At det bliver lettere og sjovere at være sammen med andre mennesker samt åbne muligheder for at deltage aktivt i samfundslivet - enten ved videre uddannelse eller på arbejdsmarkedet.

 

Kompenserende specialundervisning er en individuelt målrettet indsats og er gratis for deltageren.

Tilbuddet drives i henhold til Lov om kompenserende specialundervisning for voksne og er en del af Center for Dagområdet i Socialpsykiatri og Udsatte Voksne.

 

På skolens hjemmeside finder du oversigt over undervisningen samt beskrivelse af alle fagene. Du finder link til hjemmesiden i højre kolonne.

 

Du kan selv møde op

Alle borgere i målgruppen, deres kontaktpersoner eller pårørende kan henvende sig til Skolen i Nørre Allé med ønske om at få en indledende samtale. Herefter vurderes det, hvordan mulighederne for at en undervisningsindsats kan hjælpe den enkelte videre i forhold til job, uddannelse eller med at få det bedre personligt og komme videre. 

Kontakt

Skolen i Nørre Allé - CSV

Socialforvaltningen

Nørre Allé 31

8000 Aarhus C

Telefon: 86 20 79 79

E-mail: 

Telefontider:
Alle hverdage klokken 8-12.

 
 
 

Opdateret: 15.1.2015

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code