Gå til sidens indhold

Aktivitetscenter Nygårdsvej

Aktivitetscenter for voksne med udviklingshæmning med betydelig og varig behov for pædagogisk støtte og omsorg. Aktivitetscentrets brugere er primært beboere fra Boformen Nygårdsvej

Målgruppe

Målgruppen er voksne med udviklingshæmning med betydelig og varig behov for pædagogisk støtte og omsorg. Aktivitetscentrets brugere er fortrinsvis beboere fra boformen og brugere, som bor hjemme ved deres forældre.

 

Profil

I aktivitetscentret prioriteres der at skabe et udviklingsstimulerende miljø, hvor nærvær og glæde er en vigtig del af dagligdagen. Med udgangspunkt i beboernes udviklingsniveau er basal tryghed og omsorg grundlaget for den pædagogiske praksis.

 

Aktivitetscentret giver udfordringer og oplevelser, der er individuelt tilpassede. Formålet er at sikre brugerne størst mulig indflydelse på eget liv gennem brugerindflydelse og brugerinddragelse.

 

Aktivitetscentret stimulerer brugernes fysiske og psykiske velvære gennem nærvær og berøring. Centrale værdier i aktivitetscentret er tryghed, tillid, overskuelighed, livsglæde og udvikling.

 

Pladser på aktivitetscentret

I aktivitetscentret er der 13 pladser indtil 1. september 2014, hvorefter aktivitetscentret rummer 18 pladser.

 

Personalesammensætning

Pædagogisk uddannet personale.

Kontakt

Nygårdsvej, Aktivitetscentret

Socialforvaltningen

Nygårdsvej 1 A

8270 Højbjerg

Telefon: 87 13 83 79

 
 
 

Opdateret: 09.7.2014

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code