Gå til sidens indhold

Aktivitetstilbuddet Snåstrup Vestergård

Aktivitetstilbud for Voksne med udviklingshæmning. Ofte også med diagnosen ADHD og med større eller mindre behov for pædagogisk støtte.

Målgruppe

Voksne med voksne med udviklingshæmning og eventuelt tillægsdiagnoser som ADHD, udviklingsforstyrrelser og psykiatriske sindslidelser. Snåstrup Vestergaard henvender sig desuden til voksne med udviklingshæmning med dom til ophold i en boform.

 

Profil

Aktivitetstilbuddet er placeret på en landejendom i Harlev, hvor også Botilbuddet Snåstrup Vestergaard er tilknyttet. I staldbygningerne er der indrettet værksted, kantine og rum til opbevaring af redskaber, materiel og brænde. Desuden er der et stort drivhus med gode muligheder for at dyrke grøntsager. Borgerne kan indgå i forskellige praktiske opgaver både på ejendommen, men også andre steder i byen. Det er en vigtig målsætning for Snåstrup Vestergaard, at borgerne opnår en følelse af, at være en del af samfundet. Aktivitetstilbuddet samarbejder derfor med en række eksterne private virksomheder, hvor borgerne kan indgå i forskellige jobfunktioner. Derudover består en stor del af borgernes opgaver i at passe kommunens grønne arealer.

 
Der arbejdes ud fra en anerkendende og værdsættende pædagogik, hvor der er fokus på den enkelte borgers ressourcer og færdigheder. Det vægtes højt, at borgerne får ejerskab over eget liv, og de støttes derfor i at tage ansvar for egen udvikling og fremtid.

 

Aktivitetstilbuddet tilbydes alle hverdage i dagtimerne. 

 

Pladsantal

I 2014 er der indskrevet 25 brugere. Antallet af pladser justeres løbende afhængigt af behovet.

 

Personalesammensætning

Personalet består af pædagogisk uddannet personale, pædagogmedhjælpere og værkstedsassistenter med en håndværksmæssig baggrund.

Kontakt

Snåstrup Vestergård, Aktivitetstilbuddet

Socialforvaltningen

Silkeborgvej 939

8462 Harlev J

 
 
 

Opdateret: 09.7.2014

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code