Gå til sidens indhold

Karavana

Kreativt aktivitetstilbud for voksne med udviklingshæmning.

Målgruppe

Voksne med udviklingshæmning, som har særlig interesse for at udvikle sig igennem kreative aktiviteter som billedkunst, teater og musik.

 

Profil

Karavana er et aktivitetstilbud til voksne med udviklingshæmning med særlig interesse for billedkunst, teater og musik. Karavana giver voksne med udviklingshæmning mulighed for at bruge og udvikle deres kreative evner i et kunstnerisk miljø og for at mødes med ligestillede i ind- og udland. Målet for Karavanas kunstneriske virksomhed er at komme ud i offentligheden med produktionerne.  

 

Karavana giver tilbud om deltagelse i teater, musik og billedkunst. Kompagni Karavana beskæftiger sig med teaterproduktion og turnerer med mellemrum for at vise forestillinger forskellige steder i landet. Karavana Band har i 2005 udgivet sin tredje CD. Bandet optræder på festivaler og til kongresser. Atelier Karavana er en arbejdsplads for kunstnere med udviklingshæmning. Kunstnerne arbejder med billedkunst i bred forstand, eksempelvis tegning, maleri, grafik og skulptur. Værkerne udstilles, med salg for øje, på institutioner og virksomheder samt i Galleributik UNIK.

 

Pladsantal

Karavana har ikke et fast normeret pladstal men giver tilbud til godt 30 brugere.  

 

Personalesammensætning

Socialpædagoger, musiklærer, værkstedsassistent og forskellige gæstelærere.

 

 
 

Opdateret: 09.1.2015

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code