Gå til sidens indhold

Aktivitetstilbuddet Kileparken

Aktivitetstilbud for voksne med udviklingshæmning samt autisme.

Målgruppe

Voksne med udviklingshæmning samt autisme, som har betydelig og varig behov for pædagogisk støtte og omsorg.

 

Profil

Kileparkens pædagogiske indsats tager udgangspunkt i den særlige pædagogiske metode, TEACCH, som er målrettet voksne med autisme. Kileparken arbejder med en tydelig og genkendelig struktur. Strukturen skal give den enkelte bruger sikkerhed og tryghed i hverdagen.

 

På Kileparken tilbydes der forskellige aktiviteter, som er medvirkende til at give den enkelte bruger positive oplevelser, mulighed for udvikling samt en meningsfuld hverdag. Kileparken tilbyder bl.a. idræt og bevægelse, drager af sted på oplevelses ture i naturen eller på udflugter med kulturelle formål. Aktivitetstilbuddet tilbyder også kreativt værksted, spiller musik, ser film og arbejder med IT.

 

Kileparken har fokus på sund mad, og har blandt andet sit eget frugt og grønt projekt. Brugerne har desuden mulighed for at deltage i madlavning og diverse praktiske opgaver. Kileparkens tilbud om beskæftigelse og aktiviteter er tilpasset den enkelte brugers behov, færdigheder, motivation og interesser. Kileparken lægger vægt på, at brugeren har størst mulig indflydelse på sin dagligdag i tilbuddet. I de enkelte beboeres delhandleplan (i henhold til § 141 i Serviceloven) fastsættes individuelle mål for den pædagogiske indsats.

 

Antal pladser

Antal pladser justeres løbende afhængigt af behovet.

 

Personalesammensætning

Pædagogisk uddannet personale.

 
 

Opdateret: 09.7.2014

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code