Gå til sidens indhold

Bostedet Kilebo

Specialiseret boform til voksne med udviklingshæmning og autisme med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte og omsorg.

Målgruppe

Voksne med udviklingshæmning og autisme med betydeligt og varigt behov for pædagogisk støtte, pleje og omsorg. Nogle af beboerne har desuden andre psykiatriske og/eller somatiske overbygninger.

 

Profil

Kilebo er en specialiseret socialpædagogisk boform, som yder individuel støtte, pleje og omsorg i beboernes egen bolig. Desuden arrangeres der fællesaktiviteter, fællesspisning og socialt samvær i de tilknyttede fælleslokaler. Støtten tager udgangspunkt i en anerkendende tilgang, og der er fokus på at skabe struktur og tryghed i beboernes hverdag.

 

Formålet er, at den enkelte beboer bliver i stand til at leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt i egen bolig med størst mulig indflydelse på eget liv. Indsatsen tilrettelægges derfor altid ud fra en individuel og helhedsorienteret handleplan, som aftales i et samarbejde med beboeren.

 

Beboerne bor i egen lejlighed, men har samtidig et fællesskab omkring de daglige pligter i hverdagen. Beboerne indgår efter formåen i opgaver som madlavning, indkøb, tøjvask, rengøring, opvask mv.. Derudover vægter Kilebo hjemlig hygge i form af TV, musik, spil, historielæsning mv. Der er tilknyttet flere fællesrum og fælles køkken til alle huse, som danner ramme om fællesaktiviteterne.

 

Antal boliger

Kilebo består af 7 huse med 4-6 torumslejligheder i hvert hus. Lejlighederne består alle af en stue med spiseplads og køkken, et soverum samt bad/toilet. Til hvert hus er der tilknyttet fælles køkken og fælles opholdsrum.  Der er 36 lejligheder i alt.

 

Personalesammensætning

Kilebos personale består af pædagoger, pædagogmedhjælpere, køkkenassistenter samt teknisk og administrativt personale. Boformen har tilknyttet vågen nattevagt.

Kontakt

Bostedet Kilebo

Socialforvaltningen

Havkærparken 47-51

8381 Tilst

Telefon: 87 13 23 77

 
 
 

Opdateret: 04.10.2016

Afdeling: Sociale Forhold og Beskæftigelse

Send kommentar:  

Telefon: 89 40 20 00

 
 
 

Tip en ven

Her kan du tippe en ven om siden

CAPTCHA
Change the CAPTCHA codeSpeak the CAPTCHA code